BlogitVaihtoautotViihdeReseptitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan saarivaltio käännös suomi-englanti

  • island stateThe fact that we are an island state without any linkage to the rest of Europe means that we require this. Vaadimme tätä, koska olemme saarivaltio, jolla ei ole yhteyksiä muuhun Eurooppaan. Malta is a small island state, and there is no doubt that it is in the European Union that its future lies. Malta on pieni saarivaltio, eikä ole epäilystäkään, etteikö sen tulevaisuus olisi Euroopan unionissa. This small island state is a country in an exposed geopolitical position, one that has been profoundly marked by European culture and history. Tämä pieni saarivaltio on geopoliittiselta asemaltaan ulkopuolisille vaikutuksille altis maa, johon Euroopan kulttuuri ja historia ovat vaikuttaneet merkittävästi.
  • island countryIreland is both an island country and a country with a number of small islands off its coastline. Irlanti on sekä saarivaltio että maa, jonka rannikkojen edustalla on lukuisia pieniä saaria.
  • island nationIreland is a small island nation, effectively without any recovery or incineration facilities. Irlanti on pieni saarivaltio, jolla ei ole tosiasiallisesti lainkaan hyödyntämis- tai jätteenpolttolaitoksia. As an island nation, exporting 90% of the country's beef production, our animal health status is a priority. Irlanti on saarivaltio, jonka lihantuotannosta 90 prosenttia menee vientiin, joten eläinten terveydentila on meille ensisijaisen tärkeä. Being an island nation, transporting cattle - particularly now with the increased, almost draconian restrictions - is becoming more and more difficult, so the factories have it all to themselves. Koska kyseessä on saarivaltio, karjankuljetus - erityisesti nyt lisääntyneiden ja erittäin ankarien rajoitusten vallitessa - on yhä vaikeampaa, joten tehtaat pitävät tätä käsissään.

Sanan saarivaltio määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja