TietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan valtio käännös suomi-englanti

 • state
  uk
  us
  Somalia is not only a fragile state, it is actually a failed state. Somalia ei ole pelkästään epävakaa valtio, se on itse asiassa vararikossa oleva valtio. We say that the State of Israel is a democratic country. Sanomme, että Israelin valtio on demokraattinen valtio. This is not a failed state; it is a state with failings that we must support. Itä-Timor ei ole hajonnut valtio vaan valtio, jossa on puutteita ja jota meidän on tuettava.
 • country
  uk
  us
  We say that the State of Israel is a democratic country. Sanomme, että Israelin valtio on demokraattinen valtio. We are a country with deficits – the only country in Europe with deficits. Olemme alijäämäinen valtio – ainoa alijäämäinen valtio Euroopan unionissa. Turkey is not a European country, but it is a friendly country and a military ally. Turkki ei ole eurooppalainen valtio, mutta se on ystävällismielinen valtio ja sotilaallinen liittolainen.
 • nation
  us
  No nation, no group, no region can do it alone. Yksikään valtio, yksikään ryhmittymä, yksikään alue ei selviä niistä yksin. May it be a nation where peace and justice are intertwined. Tulkoon siitä valtio, jossa rauha ja oikeus punoutuvat yhteen. In my case, in the Spanish state, there are several nations. Kotimaani eli Espanjan valtio muodostuu useista kansoista.

Sanan valtio määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • hankkeen päärahoittajana toimii Suomen valtio
 • kuntien ja valtion tehtävät
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja