TietovisatNauris.fiReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan seurauksena käännös suomi-englanti

 • after
  us
  After that there was a compromise to group these amendments or to withdraw some of them. Sen seurauksena tehtiin kompromissi tarkistusten tiivistämisestä tai jättämisestä osittain pois. These days there are disappointed women who find that they have been poisoned after such treatment. Nyt jotkut näistä naisista ovat pettyneitä, koska he ovat hoidon seurauksena saaneet kehoonsa myrkkyjä. Consequently, I fervently hope that that support will increase after and because of this resolution. Toivonkin sydämestäni, että tämän päätöslauselman seurauksena viranomaiset alkavat tukea heitä enemmän.
 • as a result
  Families are destroyed as a result. Sen seurauksena perheet tuhoutuvat. As a result, the Council is supporting: Sen seurauksena neuvosto tukee Law making will be weakened as a result. Tämän seurauksena lakien säätämisestä tulee tehottomampaa.
 • on
  us
  They result in a very real reduction in value. Niiden seurauksena on siis konkreettinen arvon aleneminen. Consequently, the number of executions has fallen. Tämän seurauksena teloitusten määrä on vähentynyt. The consequences are increased poverty amongst women. Seurauksena on naisten köyhyyden lisääntyminen.
 • ensue
  And each time an enormous tragedy has ensued. Seurauksena on kerta toisensa jälkeen ollut jälleen suunnaton tragedia. As expected, widespread human rights violations ensued. Seurauksena olivat odotetusti laajat ihmisoikeuksien loukkaukset. Often there are children involved and a seemingly never-ending custody battle ensues. Usein kyse on myös lapsista ja seurauksena on kaikesta päätellen ikuinen huoltajuuskiista.
 • result
  us
  Families are destroyed as a result. Sen seurauksena perheet tuhoutuvat. The result has been increased poverty. Sen seurauksena köyhyys on lisääntynyt. As a result, the Council is supporting: Sen seurauksena neuvosto tukee
 • whereupon
  us
  This led to strikes and smear campaigns by intransigent trade unions, whereupon the proposals were abandoned and replaced by a wishy-washy compromise. Se johti itsepintaisten ammattiyhdistysten johtamiin lakkoihin ja haukkumiskampanjoihin, minkä seurauksena ehdotukset hylättiin ja korvattiin ponnettomalla kompromissilla. The network went down, whereupon I made a cup of teathe wet cliff whereupon he stood
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja