HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan taideteos käännös suomi-englanti

 • artworkThe text has been reviewed, but the photographer hasnt delivered some of the artwork.
 • work of artMr President, a treaty is not really a work of art, a legal work, which only exists to be admired. Arvoisa puhemies, Lissabonin sopimus ei ole mikään taideteos tai lainopillinen taidonnäyte, jota voidaan ihailla. French law in this connection is very strict and treats this building as a work of art, over which the architects have intellectual property rights. Ranskan laki on tältä osin erittäin tiukka ja sen mukaan rakennus on taideteos, johon arkkitehdeilla on tekijänoikeudet. For example, a literary work, or even a work of art or music is, first and foremost, an essential manifestation of the talent of the artist and a social response. Esimerkiksi kirja, taideteos tai musiikkiteos on ennen kaikkea taiteilijan lahjakkuuden ja sosiaalisen vastuun tärkeä ilmentymä.
 • art
  us
  Mr President, a treaty is not really a work of art, a legal work, which only exists to be admired. Arvoisa puhemies, Lissabonin sopimus ei ole mikään taideteos tai lainopillinen taidonnäyte, jota voidaan ihailla. French law in this connection is very strict and treats this building as a work of art, over which the architects have intellectual property rights. Ranskan laki on tältä osin erittäin tiukka ja sen mukaan rakennus on taideteos, johon arkkitehdeilla on tekijänoikeudet. For example, a literary work, or even a work of art or music is, first and foremost, an essential manifestation of the talent of the artist and a social response. Esimerkiksi kirja, taideteos tai musiikkiteos on ennen kaikkea taiteilijan lahjakkuuden ja sosiaalisen vastuun tärkeä ilmentymä.
 • oeuvre
  us

Sanan taideteos määritelmät

 • taiteellisen luomistyön tulos, taideluomus; taiteen tuote

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja