ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan tarttuva käännös suomi-englanti

 • infectiousIt is immensely infectious and deadly. Se on suunnattoman tarttuva sairaus, ja se on tappava sairaus. BSE is not an infectious disease that is transmitted horizontally. BSE ei ole tarttuva tauti, joka leviää eläimestä toiseen. Cholera is a highly infectious disease caused by a bacterium which creates an intestinal infection. Kolera on erittäin tarttuva tauti. Sen aiheuttaa bakteeri, joka saa aikaan suolistotulehduksen.
 • adhesive
  us
 • contagiousBSE is not a contagious disease and cannot be spread between cattle. BSE ei ole tarttuva tauti, eikä se voi levitä eläimestä toiseen. This highly contagious, airborne bacterium can infect ten to fifteen other people before the symptoms are noticed. Tämä erittäin tarttuva, ilman mukana kulkeutuva bakteeri voi tartuttaa 10-15 muuta ihmistä ennen oireiden havaitsemista. According to studies published recently by the scientific community, only one thing is certain: this disease is highly contagious. Viime aikoina julkaistujen tieteellisten tutkimusten mukaan vain yksi asia on varma: tämä tauti on erittäin herkästi tarttuva.
 • adherent
  us
 • catchya catchy questiona catchy wind
 • sticky
  us
  Is this tape sticky enough to stay on that surface?This is a sticky situation. We could be in this for weeks if were not careful.We should make the printing direction sticky so the user doesnt have to keep setting it.
 • tackyThis paint isnt dry yet; its still a bit tackyThat market stall sells all sorts of tacky ornamentsThat was a tacky thing to say
 • tenacious
  us
 • virulentThe politicians were virulent in their hatred of the president

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja