BlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan tekeminen käännös suomi-englanti

 • activity
  us
  Politics needs passionate personal involvement and well-directed diplomatic activity. Politiikan tekeminen vaatii henkilökohtaista innostusta ja hyvin suunnattua diplomaattista toimintaa. Appropriate tax initiatives, which stimulate modernisation of the economic structure and citizen activity, should also be a priority. Toisena painopisteenä tulisi olla sellaisten asianmukaisten veroaloitteiden tekeminen, joilla edistetään talousrakenteiden uudistamista ja kansalaisaktiivisuutta. Mr President, ladies and gentlemen, it is foolish to try to undertake an analysis of six months of activity at the head of the Council in a few moments. Arvoisa puhemies, arvoisat parlamentin jäsenet, kokonaisarvion tekeminen muutamassa hetkessä kuuden kuukauden toiminnasta neuvoston johdossa on melkoisen uskaliasta.
 • doingWhich is very different from doing something new! Sanominen on kuitenkin aivan muuta kuin varsinainen tekeminen. However, saying is one thing and doing is another! Tämän sanominen, puheenjohtaja Prodi, on kuitenkin toista kuin sen tekeminen! This is his doing. (= "He did it
 • making
  us
  Making a distinction is out of the question in the eyes of our group. Poikkeuksen tekeminen ei meidän ryhmämme mielestä tule kuuloonkaan. Making proposals as a mere publicity stunt is also a form of populism. Ehdotusten tekeminen vain mainostemppuna on myös populismin muoto. Making room for new players in the renewable energies market is justified. Tilan tekeminen uusille tulokkaille uusitutuvien energialähteiden toimittajiksi on perusteltua.
 • act
  us
  That was a very powerful statement in itself and it was a very personal and deliberate act to do that. Se oli hyvin voimakas julkilausuma itsessään, ja sen tekeminen oli hyvin henkilökohtaista ja tarkoituksellista. The underlying belief is always that the mere fact of signing such an agreement improves human rights in the country concerned. Taustalla oleva uskomus on aina se, että pelkästään tällaisen sopimuksen tekeminen parantaa ihmisoikeuksia asianmukaisessa valtiossa. It is time to stop making empty promises and instead act to ensure better integration of the South Caucasus with the European Union. On aika lopettaa tyhjien lupausten tekeminen ja ryhtyä sen sijaan toimiin Etelä-Kaukasian ja Euroopan unionin yhdentymisen parantamiseksi.
 • task
  us
  However, it is not Parliament that should be carrying out this task. Sen tekeminen ei kuitenkaan kuulu parlamentille. Benchmarking the performance of businesses is first and foremost a task for industry itself. Esikuva-analyysin tekeminen yritysten toiminnalle on ensin ja ensisijaisesti teollisuudenalan oma tehtävä. Firstly, the future Office will have the sole task of carrying out investigations both in the Member States and within all the Community institutions and bodies. Ensinnäkin tulevan yksikön ainoana tehtävänä tulee olemaan tutkimusten tekeminen niin jäsenvaltioissa kuin kaikissa toimielimissäkin ja yhteisön elimissä.

Sanan tekeminen määritelmät

Esimerkit

 • Minulla ei ole mitään tekemistä.
 • Me emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.
 • Tämän matkan uudelleen tekeminen ei ole helppoa.
 • Sen homman tekeminen ei täällä onnistu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja