Nauris.fiReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan tietämys käännös suomi-englanti

  • knowledge
    us
    Knowledge is the key to a healthy lifestyle. Tietämys on terveellisten elintapojen avain. Local, grass-roots knowledge is an asset for us. Paikallinen, ruohonjuuritason tietämys on meille etu. Such instruments include education and knowledge. Tällaisia välineitä ovat esimerkiksi koulutus ja tietämys.
  • scholarship
  • sphere of knowledge
  • know-how
    We are not authorized to extend these contracts, so in other words, know-how also flushes through quickly. Meillä ei ole edes oikeutta jatkaa näitä sopimuksia, joten tietämys ja osaaminen vaihtuvat hyvin nopeasti. On the one hand, they are levers for development in an ever-increasingly competitive global economy, concentrating wealth, knowledge and know-how. Toisaalta, koska vauraus, tietämys ja taitotieto ovat keskittyneet kaupunkeihin, nämä edistävät kehitystä yhä kilpailuhenkisemmässä maailmantaloudessa. It has huge technical know-how, it has experience, and methods should not be left to the discretion of the Member States. Sillä on valtava tekninen tietämys ja kokemus asiasta, eikä menetelmien valintaa saisi jättää jäsenvaltioiden päätettäväksi.

Sanan tietämys määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja