TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitViihde

Sanan tulla voimaan käännös suomi-englanti

  • bear
    us
    Because if we are serious about this, if we want to take a quick step forward, then the common position needs to bear fruit very soon. Jos olemme nimittäin tosissamme, jos haluamme edetä nopeasti, yhteisen kannan pitäisi tulla voimaan hyvin nopeasti. That window can be a bear to opento bear a railroad stock
  • come into effectThe regulation of 13 March 1998 is due to come into effect on 1 January next year. Maaliskuun 13. päivänä 1998 annetun asetuksen on määrä tulla voimaan 1. tammikuuta ensi vuonna. We are working on a very tight timescale on this legislation, which is due to come into effect on 1 September. Aikataulumme on tämän asetuksen kohdalla varsin tiukka, sillä sen on määrä tulla voimaan 1. syyskuuta. The Protocol could come into effect if the European Union, the applicant countries, Russia and Japan ratified it. Pöytäkirja voi tulla voimaan, jos Euroopan unioni, ehdokasvaltiot, Venäjä ja Japani ratifioivat sen.
  • come into forceIt should come into force in a few months. Sen pitäisi tulla voimaan muutaman kuukauden kuluttua. The plan is for the new system to come into force on 1 April. Uuden järjestelmän on tarkoitus tulla voimaan 1. huhtikuuta. Seven months are left before the external actions regulations should come into force. On jäljellä seitsemän kuukautta siihen, kun ulkoisia toimia koskevien asetusten on määrä tulla voimaan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja