BlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan vakuuttava käännös suomi-englanti

 • convincing
  Our retaliation must be convincing. Vastatoimemme on oltava vakuuttava. He really is very convincing on this issue. Hän on todella hyvin vakuuttava tässä asiassa. Mr President, the Council was quite convincing. Arvoisa puhemies, neuvosto oli melko vakuuttava.
 • cogent
  us
  The report of Mr Perez Royo makes a cogent and convincing case for the introduction of the single currency. Pérez Royon mietinnössä esitetään painava ja vakuuttava näyttö yhtenäisvaluutan käyttöönoton puolesta. It is in fact very difficult to do the greatest possible justice to all legitimate interests here while at the same time remaining cogent. Itse asiassa on todella vaikeaa tehdä suurinta mahdollista oikeutta kaikille oikeutetuille eduille ja samalla olla vakuuttava. The argument that vaccination is pointless because of the number of variants of the foot and mouth virus is about as cogent as maintaining that flu jabs in human beings do no good. Väite, jonka mukaan rokotukset ovat hyödyttömiä niin monien eri suu- ja sorkkatautiviruskantojen takia, on yhtä vakuuttava kuin se, että flunssarokotteesta ei olisi hyötyä ihmisille.
 • eloquent
 • impressive
  us
  Firstly, her enormous experience and impressive levels of expertise were natural prerequisites for the job. Ensinnäkin mittava työkokemus ja vakuuttava asiantuntemus olivat luonnollisesti perusedellytyksiä. This in an impressive list and the Commission, ECHO and the various aid organisations involved deserve credit. Tämä on vakuuttava luettelo, ja näissä toimissa mukana olleet komissio, ECHO ja useat avustusjärjestöt, ansaitsevat kiitoksen. an impressive speech
 • persuasive
  I do not believe this is a persuasive argument. Tämä ei ole mielestäni vakuuttava perustelu. Your task was difficult but you have managed to be persuasive and effective. Tehtävänne oli vaikea, mutta onnistuitte olemaan vakuuttava ja tehokas. Recognising, however, the persuasive powers of the rapporteur, the ALDE Group will support him on this point as, I might add, it will support his amendments as a whole. Esittelijä oli kuitenkin hyvin vakuuttava, joten ryhmämme tukee häntä tässä asiassa samalla, kun se antaa tukensa hänen kaikille tarkistuksilleen.
 • positive
  us
  Moreover, I say this partly because only a positive and convincing endorsement by people at the forthcoming referendums will put this important enlargement in the proper perspective. Sanon tämän sitä paitsi osittain sen vuoksi, että vain myönteinen ja vakuuttava kannatus tulevissa kansanäänestyksissä saattaa tämän tärkeän laajentumisen oikeisiin mittasuhteisiin. I’m absolutely positive youve spelt that wrong.A cation is a positive ion as it has more protons than electrons.

Sanan vakuuttava määritelmät

 • joka vaikuttaa uskottavalta tai varmalta

Esimerkit

 • Tulokset eivät olleet vakuuttavia.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja