TietovisatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan vapaus käännös suomi-englanti

 • freedom
  us
  This includes taking pride in those values: freedom of sexual orientation, freedom for minorities, freedom for human beings. Olkaamme siis ylpeitä myös näistä arvoista: seksuaalisen suuntautumisen vapaus, vähemmistöjen vapaus ja ihmisten vapaus. Freedom is always the freedom to dissent. Vapauteen kuuluu aina vapaus olla eri mieltä. This kind of freedom is no freedom at all. Tällainen vapaus ei ole vapautta lainkaan.
 • liberty
  us
  In any case we must ensure the liberty of each individual, but we must also recognize that this liberty ends where the liberty of others begins. Ihmisten vapaus on taattava kaikissa olosuhteissa, mutta on ymmärrettävä, että tämän vapauden raja kulkee siellä, missä toisen vapaus alkaa. The subject of our debate today is liberty and security. Tämänpäiväisen keskustelumme aiheena on vapaus ja turvallisuus. A further two generations were denied the liberty we now enjoy. Sen jälkeen vielä kahdelta sukupolvelta evättiin se vapaus, josta me nyt nautimme.
 • latitude
  us
  Giving the Commission more financial latitude is not, therefore, the most obvious solution worthy of recommendation. Siksi komission suurempi vapaus varainhoidossa ei ole ilman muuta suosittelemisen arvoinen ratkaisu. His parents gave him a great deal of latitude.
 • license
  us
  It was decided to license Wikipedia under the GFDLI am licensed to practice law in this state

Sanan vapaus määritelmät

 • se asiain tila, jossa joku tai jokin on vapaa

Esimerkit

 • Ihmiset luopuvat mielellään vapaudesta saadakseen turvallisuutta.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja