Nauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan viisas käännös suomi-englanti

 • wise
  us
  I think that is a wise strategy. Mielestäni se on viisas strategia. 'A Pole is wise after the event!' Puolalainen on viisas jälkikäteen! I believe that is a wise approach. Uskon, että tämä on viisas näkökulma.
 • prudent
  us
  Mr Marinescu's absolutely balanced and prudent approach to the document led me to support it in any case. Jäsenen Marinescun asiakirjan todella tasapainoinen ja viisas lähestymistapa sai minut antamaan sille tukeni. It was, however, a prudent decision that was taken on Turkey last week in the European Council. Viime viikolla Eurooppa-neuvostossa kuitenkin tehtiin viisas päätös Turkin osalta. What we need, then - and here I am addressing you, Commissioner - is a prudent policy and sagacious concern for European shipyards. Se, mitä me tarvitsemme - ja nyt puhuttelen teitä, arvoisa komission jäsen - on viisas politiikka ja eurooppalaisten telakoiden tarkkanäköinen käsittely.
 • sagacious
  What we need, then - and here I am addressing you, Commissioner - is a prudent policy and sagacious concern for European shipyards. Se, mitä me tarvitsemme - ja nyt puhuttelen teitä, arvoisa komission jäsen - on viisas politiikka ja eurooppalaisten telakoiden tarkkanäköinen käsittely.
 • sage
  us
  sage in all fieldsReminder to sage and report
 • advised
  us
  The EU would be well-advised to develop its relationship with the UN rather than to strengthen its ties with NATO. Jos EU olisi riittävän viisas, se kehittäisi mieluummin suhteitaan YK:hon kanssa kuin vahvistaisi yhteyksiään Natoon.
 • politic
  I am not making a quasi-legal point. I am simply offering a political judgement of no great novelty or sagacity. En puhu oikeudellisista asioista, esitän ainoastaan poliittisen arvion, joka ei ole mitenkään uudenlainen tai erityisen viisas. It is a wise choice, which fosters social cohesion and which requires both political commitment and the appropriate financial resources. Se on viisas valinta, joka edistää sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja edellyttää paitsi poliittista sitoutumista myös asianmukaisia taloudellisia resursseja. Finally, I have one or two questions for the Commissioner because I am quite sure that you are a wise political manoeuvrer, Commissioner Schreyer. Lopuksi haluan esittää muutaman kysymyksen komission jäsenelle, sillä olen vakuuttunut siitä, että komission jäsen Schreyer on viisas poliitikko.
 • sensible
  us
  President Pöttering's decision was sensible and humane. Puhemies Pötteringin ratkaisu oli viisas ja humaani. I believe it was a wise and sensible decision to continue this programme. Uskon, että tämän ohjelman jatkaminen oli viisas ja järkevä ratkaisu. I think this would be a wise and sensible measure, a measure which, up till now, we certainly have not taken. Tämä olisi minusta viisas ja järkevä toimi, johon emme toistaiseksi ole selvästikään ryhtyneet.
 • shrewd
  a shrewd guessa shrewd blow, or assaulta shrewd wind

Sanan viisas määritelmät

Esimerkit

 • Viisas ihminen on omasta mielestään ei ole mitään sanottavaa ja oli sitten vielä viisas tai nero, mutta muiden mielestä hefullu tairejo taiteilija.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja