TietovisatBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan yhteiskunta käännös suomi-englanti

 • society
  uk
  us
  Romanian society has grown up. Romanian yhteiskunta on kasvanut aikuiseksi. What is the price society pays? Minkä hinnan yhteiskunta maksaa? That is not the society we want. Se ei ole sellainen yhteiskunta, jonka me haluamme.
 • colony
  us
  Bermuda is a crown colony of Great BritainOur colony is quite small, but each apartment is largeThe Amana Colonies in Iowa were settled by people from Germany
 • community
  us
  Therein lies the true modernity and vision of our Union, a community rooted in shared values. Tästä kumpuavat todellinen nykyaikainen yhteiskunta ja visio unionistamme, yhteisten arvojen varaan rakentuvasta yhteisöstä. Moldova is a country where the community, or society, has abdicated responsibility in a number of areas. Moldova on maa, jossa yhteiset asiat, siis yhteiskunta on jakaantunut moniin alueisiin. It felt that the whole of European society wished that the European Community make reconstruction a major effort. Komission vaikutelma on, että koko Euroopan yhteiskunta toivoi, että EU tekee suuria panostuksia jälleenrakennustyöhön.
 • social
  us
  Europe must defend its social and environmental models. Euroopan on puolustettava yhteiskunta- ja ympäristömalliaan. There can be no social modernity without human modernity. Yhteiskunta ei voi olla nykyaikainen, jos ihmiset eivät ole nykyaikaisia. We must also respect the diverse social and cultural differences of various Member States. Meidän on myös kunnioitettava eri jäsenvaltioiden erilaisia yhteiskunta- ja kulttuurieroja.
 • system
  us
  How long will we go on accepting the deviance of a system that has gone blind? Kuinka kauan aiomme vielä hyväksyä nämä poikkeavuudet, joilta yhteiskunta on sulkenut silmänsä? A society developing in this way also needs a political system capable of handling this. Tähän suuntaan kehittyvä yhteiskunta tarvitsee myös tilanteen hallitsemiseen soveltuvan poliittisen järjestelmän. A system of this kind is not something the EU can introduce without society' s sustaining damage as a result. EU ei pysty toteuttamaan aluetta, ilman että yhteiskunta kärsisi siitä.

Sanan yhteiskunta määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja