VaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan vähitellen käännös suomi-espanja

 • poco a poco
  Ello está quedando claro poco a poco. Tämä on vähitellen tullut selväksi. Poco a poco tuvieron que hacer frente a ello. Niitä oli kuitenkin vähitellen alettava käsitellä. Poco a poco se está liberalizando la economía china. Kiinan taloutta on vapautettu vähitellen.
 • gradualmente
  Lo estamos cambiando gradualmente. Aiomme vähitellen muuttaa tätä. Un nuevo clima político está emergiendo gradualmente. Uusi poliittinen ilmapiiri on vähitellen muotoutumassa. Gradualmente, aunque sea a trompicones, estamos llegando a un destino. Olemme vähitellen puuskittain pääsemässä eteenpäin.
 • paso a paso
  Pero por supuesto tendremos que llegar a él paso a paso. Asiaa on tietenkin vietävä eteenpäin vähitellen. Debemos reforzar nuestras opciones diplomáticas paso a paso. Meidän on vahvistettava vähitellen diplomaattisia vaihtoehtojamme. Esta es una importante tarea que tenemos que cumplir paso a paso conjuntamente. Se on tärkeä tehtävä, joka meidän on vähitellen hoidettava yhdessä.
 • paulatinamente
  No obstante, se avanza paulatinamente. Vähitellen on kuitenkin havaittavissa, että eteenpäin mennään. Tenemos que avanzar paulatinamente, pero también tenemos que crear un marco totalmente claro. Meidän on edettävä vähitellen, mutta meidän on myös laadittava äärimmäisen selvä kehys. Empezamos a ocuparnos del tema de la agricultura hace algún tiempo y paulatinamente estamos logrando rentabilizar el dinero empleado. Aloitimme käsitellä maataloutta jo jokin aika sitten, ja alamme vähitellen saada vastinetta rahoillemme.

Sanan vähitellen määritelmät

Esimerkit

 • Piparit purkista hupenivat vähitellen.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja