ReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan opetus käännös suomi-italia

  • educazioneQuindi, promuovendo l'educazione e lo sport nell'educazione, migliora la coesistenza. Mitä sivistyneempiä olemme ja mitä enemmän opetus sisältää liikuntaa, sitä paremmin sujuu yhteiselomme. Arriviamo dunque alle questioni della formazione e dell' educazione in famiglia. Siitä tulemmekin aiheeseen kodin kasvatus ja opetus. Avevano compreso che, sotto il profilo politico, l'istruzione e l'educazione alla responsabilità sono inscindibili. He sanoivat, että politiikka, opetus ja vastuullisuuskasvatus kuuluvat yhteen.
  • insegnamentoQuesto è stato il secondo insegnamento, dopo quello tratto dalla rivolta popolare. Se on toinen opetus, sen jälkeen, mitä opimme kansannoususta. E' questo, in sintesi, il principale insegnamento di Cancún: l'affermazione del fronte del sud. Ensisijainen Cancúnista saatu opetus liittyy eteläisen "ryhmittymän" kasvavaan valtaan. A questo proposito è anche importante discutere sul nuovo modo di intendere i metodi di insegnamento e apprendimento. Tärkeää on myös keskustelu opetus- ja oppimismenetelmien uudelleen järjestämisestä.
  • istruzioneIn terzo luogo, l'istruzione, la formazione e la ricerca. Kolmanneksi on vuorossa opetus, koulutus ja tutkimus. Società dell'informazione, cultura e istruzione Tietoyhteiskunta, kulttuuri ja opetus Un conto è la formazione, un conto è l'istruzione. Yksi huomioon otettavista asioista on koulutus ja toinen on opetus.

Sanan opetus määritelmät

Esimerkit

  • Suomessa opetuksen vaativuustaso on huippuluokkaa.
  • Kouluissa annetaan opetusta monissa eri oppiaineissa, sosiaalisten taitojen ohella.
  • Hän antoi minulle opetusta matematiikassa.
  • Urheilun opetus tapahtuu jumppasalilla tai ulkoilmassa.
  • Mikä on tarinan opetus?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja