TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisatBlogitReseptit

Sanan antaa anteeksi käännös suomi-ruotsi

  • förlåta
    När allt kommer omkring kan alla synder förlåtas, så låt oss inte förspilla mer tid.Kaikki synnit voidaan lopulta antaa anteeksi, joten älkäämme tuhlatko enää aikaa. Men det handlar också om att bryta upp från ett Europa som varit delat och som har en historia som aldrig kan förlåtas.Haasteena on kuitenkin myös hyvästellä jakaantunut Eurooppa, jonka menneisyyttä ei koskaan voida antaa anteeksi. förlåt oss våra skulder, såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro (Herrens bön
  • ha överseende medHerr talman! Jag kan ha överseende med om den föregående talaren talade litet för länge om detta ämne.. (SV) Arvoisa puhemies, voin antaa anteeksi sen, että edellinen puhuja puhui hieman liian pitkään tästä aiheesta.
  • överse medJag ber rådsordföranden att överse med detta tekniska missöde och stanna kvar under debatten.Pyydän, että neuvoston puheenjohtaja antaa anteeksi tämä teknisen häiriön ja että hän on edelleen läsnä keskustelussamme.
  • tolereraJag tolererar inte det sätt som du beter dig på.
  • ursäkta
    Under inga omständigheter kan sådana handlingar rättfärdigas eller ursäktas.Tällaisia tekoja ei pitäisi missään oloissa oikeuttaa tai antaa anteeksi. Vi hade kunnat ursäkta en olyckshändelse eller ett missöde, men överlagda handlingar och ont uppsåt av det här slaget kan inte ursäktas.Olisimme voineet antaa anteeksi onnettomuuden tai vahingon, mutta tällaista suunnitelmallisuutta ja pahoja aikomuksia ei voi antaa anteeksi. Låt mig läsa upp det som dessa kvinnor säger: ?Det avsiktliga dödandet av oskyldiga civila, såväl palestinier som israeler, kan aldrig ursäktas.Luen nyt teille, mitä nuo naiset ovat sanoneet: "Viattomien siviilien, sekä palestiinalaisten että israelilaisten, tahallista tappamista ei pidä antaa anteeksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja