TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan englantilainen käännös suomi-ruotsi

  • engelsmanVad beträffar Sturdy utgör han ett problem, eftersom han är engelsman, en sympatisk engelsman, vilket inte är vanligt, en varm och mänsklig engelsman.Sturdy sen sijaan aiheuttaa ongelmia, sillä hän on englantilainen ja vieläpä sympaattinen englantilainen, mikä ei ole tavallista. Hän on lämmin ja inhimillinen englantilainen. Min egen bror, som är engelsman liksom jag själv, var teknisk ritare.Oma veljeni, joka on englantilainen kuten minäkin, oli tekninen piirtäjä. Som engelsman tycker jag att det är tragiskt att corniskan dog ut på 1700-talet.Koska olen englantilainen, mielestäni on surullista, että kornin kieli katosi 1700-luvulla.
  • engelsk
    Engelska är mitt modersmål, men jag är inte engelsk.Englanti on äidinkieleni, mutta en ole englantilainen: olen irlantilainen. Jag ger mig nu ut på en övning i holländskt-engelskt samarbete.Nyt seuraa hollantilais-englantilainen yhteistyökokeilu. Vi har i vår grupp alltid sagt att detta inte är någon engelsk sjukdom, utan ett europeiskt problem.Meidän ryhmämme on sanonut aina, että tämä ei ole mikään englantilainen tauti vaan eurooppalainen ongelma.
  • engelskaEngelska är mitt modersmål, men jag är inte engelsk.Englanti on äidinkieleni, mutta en ole englantilainen: olen irlantilainen. Jag skulle vilja få det bekräftat att det är den engelska texten som gäller.Haluaisin varmistua, että englantilainen versio on sitova. Låt oss handla nu och motbevisa det gamla engelska ordspråket ”Man saknar inte vattnet förrän källan har sinat”.Meidän pitää ryhtyä toimiin heti ja osoittaa vääräksi vanha englantilainen sananlasku "veden arvon ymmärtää kun kaivo on tyhjä".
  • brittisk
    Den brittiske ministern Robin Cook sade nyligen nej till en mycket intressant vapenaffär med Indonesien.Englantilainen ministeri Robin Cook on juuri kieltäytynyt hyvin kiinnostavasta asekaupasta Indonesian kanssa. Det finns inget sådant som en brittisk medborgare om du inte är irländsk från Nordirland, skotsk, walesisk eller engelsk.Britannian kansalaisia ei ole olemassakaan, ellei ole Pohjois-Irlannin irlantilainen, skotlantilainen, walesilainen tai englantilainen. Detta betyder rent konkret att ett brittiskt notariedokument erkänns i övriga EU, men i samma utsträckning som den erkänns enligt brittisk lag.Siispä käytännössä englantilainen notaarin vahvistama asiakirja tunnustetaan Manner-Euroopassa, mutta samassa määrin kuin se tunnustetaan englantilaisessa lainsäädännössä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja