TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan liikunta käännös suomi-ruotsi

  • gymnastiken
  • gympaen
  • idrotten
    Idrott är inte bara en form av underhållning för åskådaren.Urheilu ja liikunta eivät ole ainoastaan katselijoiden ajanvietettä. Idrott är ett utmärkt sätt att engagera människor i sina samhällen.Liikunta on erinomainen keino integroida ihmisiä heidän yhteisöihinsä. Hälsoundervisning och idrott som en vardagssyssla, folkidrotten våndas.Terveyden edistäminen ja liikunta jokapäiväisenä käytäntönä, kansanliikunta, ovat ahdingossa.
  • idrott & hälsa
  • rörelseen
    Rörelsen är accelererad.Miljörörelsen attraherar ofta ungdomar.
  • träningenHälsosam mat och god fysisk träning bidrar till att förebygga fetma.Terveellinen ravinto ja riittävä liikunta auttavat ehkäisemään lihavuutta. Regelbunden fysisk träning innebär inte att vi måste träna varje ledig minut.Säännöllinen liikunta ei tarkoita, että liikuntaa olisi harrastettava aina, kun meillä on vapaa-aikaa. Talesättet att ”all medicin i världen kan inte ersätta träning, men träning kan ersätta all medicin i världen” är tidlöst.Sanonta, jonka mukaan "kaikki maailman lääkkeet eivät voi korvata liikuntaa, mutta liikunta voi korvata kaikki maailman lääkkeet", pätee aina.

Sanan liikunta määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja