TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan luonnonmukainen käännös suomi-ruotsi

  • ekologiskEkologisk produktion av jordbruksprodukterMaataloustuotteiden luonnonmukainen tuotantotapa Det är allmänt erkänt att en ekologisk märkning indikerar att en produkt är 95 procent ekologisk, dvs. upp till 5 procent icke-ekologisk.On hyväksytty, että luonnonmukainen merkintä tarkoittaa 95-prosenttisesti luonnonmukaista, eli korkeintaan viisiprosenttisesti ei-luonnonmukaista. Ekologisk produktion och genetisk modifiering är varandras motsatser.Luonnonmukainen tuotanto ja geneettinen muuntelu ovat toistensa vastakohtia.
  • naturenlig
  • naturlig
    Det finns nämligen två orsaker till ökenspridning - en naturlig och en orsakad av människan.Aavikoitumiselle on itse asiassa kaksi syytä: toinen on luonnonmukainen ja toinen ihmisen aiheuttama. Vi måste komma ihåg att hälsosam, naturlig mat är det bästa sättet att bekämpa sjukdomar, inklusive fetma och övervikt.On syytä muistaa, että terveellinen ja luonnonmukainen ruoka on paras tapa torjua sairauksia, myös ylipainoa. Torka är en naturlig orsak som kan leda till dåliga jordförhållanden, särskilt i kombination med mänsklig påverkan såsom bristfällig förvaltning av jordbruksmark, skogar och vatten.Kuivuus on luonnonmukainen syy, joka saattaa johtaa heikkoon maaperän tilaan erityisesti jos siihen yhdistyy ihmisen aiheuttamia syitä, kuten maanviljelysmaan, metsien ja vesien huono hoito.

Sanan luonnonmukainen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja