ReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan melkein käännös suomi-ruotsi

 • nästan
  Det är nästan för bra för att vara sant.Tämä on melkein liian hyvää ollakseen totta. Det ligger nästan utanför vår kontroll.Tilanne on melkein riistäytynyt hallinnastamme. Så ni har nästan lyckats med att få ert fördrag.Olette melkein saanut perustamissopimuksenne.
 • nära
  Konflikten i Libanon äger rum nära oss, praktiskt taget inpå knutarna.Libanonin konflikti on meitä lähellä; melkein omalla kynnyksellämme. Det var nära att jag inte såg en av dem, men där skyndar han sig nu till sin plats.Toinen heistä jäi melkein huomaamatta, mutta tuossa hän nyt astelee ripeästi omalle paikalleen. Arbetet är nu nära att slutföras, och kommissionen avser att snart inge ett förslag till rådet.Työ on nyt saatu melkein päätökseen, ja komissio aikoo piakkoin tehdä neuvostolle ehdotuksen.
 • nära på
 • närapåDärav styrkan i de närapå enhälliga omröstningarna i utskottet för miljö, folkhälsa och konsumentskydd till stöd för den föredragandes rekommendationer.Tästä johtuu, että ympäristö-, terveys- ja kuluttajansuojavaliokunta äänesti melkein yksimielisesti esittelijän suositusten puolesta. Han blev närapå överkörd.
 • praktiskt tagetKonflikten i Libanon äger rum nära oss, praktiskt taget inpå knutarna.Libanonin konflikti on meitä lähellä; melkein omalla kynnyksellämme. I den andra halvårsrapporten säger man att praktiskt taget allt har gjorts.Lopuksi, toisessa puolivuotiskertomuksessa sanottiin ja tehtiin melkein kaikki. Denna situation är inte punktmässig eller ovanlig, utan berör i dag praktiskt taget all europeisk biodling.Kyse ei ole erillisestä tai jotenkin erityisestä tilanteesta, vaan se vaikuttaa melkein kaikkiin eurooppalaisiin mehiläisenhoitajiin.
 • sånär
 • snudd på
 • uppemot

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja