TietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihde

Sanan muistio käännös suomi-ruotsi

  • memorandumDetta memorandum har publicerats och innehåller tibetanernas krav.Muistio on myös julkaistu, ja siihen sisältyvät heidän vaatimuksensa. I denna mening är det memorandum om finansiering som ordförandeskapet presenterat ett dokument som inte hedrar den som har utarbetat det, och därmed politiskt ansvarslöst.Tämän vuoksi puheenjohtajamaa esittämä rahoitusta koskeva muistio ei ole kunniaksi laatijalleen, ja näin ollen se ei ole politiikan alalla vastuuntuntoinen. EU-memorandumet är en integrerad del av den förklaring som ordföranden för Europeiska rådet årligen lägger fram för Förenta nationernas generalförsamling.EU: n muistio on olennainen osa sitä julkilausumaa, jonka Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja antaa vuosittain YK: n yleiskokouksessa.
  • memorial
  • pmDet hade faktiskt varit bra att ha någon sorts pm om bakgrunden till denna fråga.Tämän asian historiasta olisi todellakin hyvä olla jonkinlainen muistio.
  • promemoriaDen interna promemorian från revisorn och moderniseringsplanerna visar att det verkligen finns grund för hennes kritik.Sekä tilintarkastajan sisäinen muistio että uudistussuunnitelmat todistavat hänen kritiikkinsä paikkansapitävyyden.

Sanan muistio määritelmät

  • jonkin asian käsittelyn pohjaksi laadittu, yleensä luonnosmainen kirjallinen selostus, johon on kirjattu asioita muistiin
  • kirjanpitäjän t. kirjanpitovelvollisen laatima useimmiten sähköinen dokumentti, jolla hän lisää tai muuttaa yhden tai useamman tilin tietoja

Esimerkit

  • Muistio valtion kamerataidelautakunnan yleissuunnitelmasta ja valtion toimenpiteistä elokuvataiteen edistämiseksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja