ViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan museo käännös suomi-ruotsi

  • museumett
    Bör ett parlament driva ett museum?Pitäisikö parlamentin perustaa museo? Vi hoppas att förstörelsen av Irak inte bara blir ett exempel i ett arkeologiskt museum.Irakissa on tuhottu paljon enemmän kuin arkeologinen museo. Som vi alla vet är det inte bara ett bibliotek, utan även ett virtuellt museum och arkiv.Kuten me kaikki tiedämme, kyseessä ei ole vain kirjasto, sillä se on myös virtuaalinen museo ja arkisto.
  • -er
  • museetSydafrikanska museet, det främsta museet i vårt land, har ett motto som på latin lyder: .Maamme johtavan museon, Etelä-Afrikan museon, latinankielinen tunnuslause on "". Det är av denna anledning som Sydafrikanska museet, i fråga om dess motto, återgick till den ursprungliga Plinius.Tästä syystä Etelä-Afrikan museo palasi tunnuslauseessaan Pliniuksen alkuperäiseen ilmaukseen. Csaba Fehér, som är chef för Donaumuseet i Komárno, har hotats med avsked.Komárnossa sijaitsevan Tonava-museon johtaja Csaba Fehér on uhattu erottaa.

Sanan museo määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja