TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptitBlogitTietovisat

Sanan olettaa käännös suomi-ruotsi

 • anta
  Jag kan bara anta att TDI-gruppen måste...Voin vain olettaa, että TDI-ryhmä... Vi kan därför anta att den här frågan kommer att försenas.Voimme siis olettaa, että asian käsittely pitkittyy. I framtidsprognoserna antas att efterfrågan på kompetens kommer att fortsätta öka.Ennakkoarviot antavat aihetta olettaa, että ammattitaiton kysynnän kasvu jatkuu.
 • förmodaKan vi därför förmoda att en åtgärd vidtagits för att desinficera systemet?Voimmeko näin ollen olettaa, että järjestelmää on ryhdytty desinfioimaan? Det är ingen idé att foga regel till regel och förmoda att regler skall lösa allt.Ei ole mitään mieltä antaa sääntöä säännön perään ja olettaa, että säännöt ratkaisevat kaiken. Herr talman! Kärnkraftens välsignelse är inte så oomstridd som dessa punkter låter förmoda.Arvoisa puhemies, ydinenergian edut eivät ole niin kiistattomia kuin nämä kohdat antavat olettaa.
 • förutsättaenKan jag förutsätta, och kan vi förutsätta, att ni kommer att vara bunden av parlamentets regler under hela er ämbetsperiod?Voinko olettaa, ja voimmeko me kaikki olettaa, että parlamentin säännöt sitovat teitä koko toimikautenne ajan? Jag anser, och det tydliggörs även av debatten, att vi inte kan förutsätta att denna lagstiftning ska lösa alla våra problem.Minun mielestäni, ja kuten keskustelu osoittaa, emme voi olettaa, että tällä lainsäädännöllä ratkaistaan kaikki ongelmamme. Man kan inte bara förutsätta att byggandet av en enda försörjningsledning från en enda leverantör innebär verklig diversifiering.Ei pidä olettaa, että yhdeltä toimittajalta tulevan yhden toimituskanavan toteuttaminen on todellista monipuolistamista.
 • anta t. antaga (vanh.)
 • gissa
  Om du gissar hur många kakor jag har i fickan får du båda!
 • postulera

Sanan olettaa määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Tähänastisen edistymisen perusteella oletamme työn valmistuvan vielä tämän vuoden kuluessa.
 • Jos oletamme, että tuotteita myydään yhteensä vähintään tuhat kappaletta, niin tuotekehitykseen satsatut varat saadaan takaisin.
 • Oletetaan että a = 3.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja