ReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppi

Sanan peli käännös suomi-ruotsi

 • spelett
  Spelet är slut. De kan inte fortsätta så här.LTTE:n peli on menetetty: se ei voi jatkaa näin. Ser ni hur mycket snabbare det går att spela om det inte blir några avbrott??Näettekö, kuinka paljon lyhyemmän aikaa peli kestää, kun katkoja ei ole. Om de är ett spel, en nyck, kan man säga nej och sen fortsätta som vanligt.Jos se on peli tai oikku, voi sanoa ei, mutta se on tavanomaista toimintaa.
 • matchen
  Ett fotbollslag som inte är konkurrenskraftigt förlorar match efter match.Arvoisa komission jäsen, kilpailukyvytön jalkapallojoukkue häviää peli pelin jälkeen. Jag vill sträcka mig till att säga att vi kan fira att vi gjorde det första målet, men att matchen inte är slut än.Arvoisa komission jäsen, menisin niin pitkälle, että sanoisin, että voimme juhlia ensimmäistä maalia, mutta peli ei ole vielä ohi. Men det är helt normalt här i världen i en sådan lagidrott. Nu är matchen över, det viktiga är att skaffa sig handlingskraft.Tämä on kuitenkin mitä luonnollisinta tämän kaltaisessa joukkueurheilussa; nyt kun peli on pelattu, on tärkeää hankkia toimintakykyä.
 • dragett
  Ditt senaste drag hotar min kung.Hennes son sa att gick hemifrån vid åttadraget
 • leken
  Eftersom barnarbete varken är en hobby eller en lek hoppas jag att både FIFA och industrierna skall gå i bräschen för att göra fotbollen till ett verkligt rättvist spel för alla.Koska lapsityö ei ole harrastus eikä peli, odotan, että sekä FIFA että teollisuus etunenässä tekisivät jalkapallosta todella oikeudenmukaisen pelin kaikille. Kurragömma är en lek som många barn uppskattar.
 • fair playett
  Naturlig rättvisa och fair play borde innebära att Turkiet behandlas på samma sätt som andra kandidatländer till Europeiska unionen.Kohtuusperiaate ja reilu peli edellyttävät, että Turkkia kohdellaan samalla tavalla kuin muitakin Euroopan unionin ehdokasmaita. Vår strävan är att allt skall återgå till ordningen och att det på nytt skall finnas en balans inom idrotten, att idrott med fair play och verklig tävlan på nytt skall få sitt adelsbrev.Huolenamme on se, kuinka saada kaikki kuntoon, kuinka palautetaan urheilun alalle jälleen tasapaino ja kuinka reilu peli ja todellinen kilpailu palautetaan jalon kilvan lähteille.
 • rent spelett
  Herr talman! Det främsta syftet med den inre elmarknaden skall vara rent spel.Arvoisa puhemies, sähkön sisämarkkinoiden keskeisimpänä tavoitteena tulee olla reilu peli. Rent spel och social kommunikation är fortfarande påtagliga på denna nivå.Reilu peli ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat nähtävissä tällä tasolla vielä helposti. Fotboll i Europa är en affärsverksamhet som omsätter stora summor och det är viktigt att idrotten baseras på rent spel och integritet.Jalkapallo on Euroopassa iso bisnes, ja on välttämätöntä, että reilu peli ja vilpittömyys ovat lajissa keskeisellä sijalla.
 • spel {n}

Sanan peli määritelmät

 • ajanvietteeksi harjoitettava määrämuotoinen ja sääntöjen mukainen kilpailu tai leikki
 • määrämittainen ottelu, jossa ratkaistaan voittaja
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja