TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan kilpailu käännös suomi-ruotsi

  • tävlingen
    Vi måste därför se till att denna nya tävling är rättvis.Sen vuoksi meidän on huolehdittava siitä, että uusi kilpailu on oikeudenmukaista. Det är inte en tävling och inte en kapplöpning och jag accepterar inte den kritiken.Kyseessä ei ole kilpailu eikä kilpajuoksu, enkä hyväksy tätä arvostelua. Nej, mina damer och herrar: valet är en politisk tävling och vi skall vara glad över att sådan tävling nu också kan hållas i de centraleuropeiska länderna.Hyvät parlamentin jäsenet, se ei käy, sillä vaalit ovat poliittinen kilpailu, ja meidän pitäisi olla iloisia siitä, että tällainen kilpailu on nyt mahdollista myös Keski- ja Itä-Euroopan maissa.
  • konkurrensen
    Telekommunikation - Konkurrens på telekommunikationsområdetTeleviestintä - Kilpailu televiestintäalalla Konkurrens inom luftfartssektornKilpailu lentoliikenteen alalla Konkurrens är sjukdomen, inte botemedlet.Kilpailu on sairaus, ei lääke.
  • kapplöpningenEU måste vinna denna kapplöpning oavsett vad våra vänner gör eller inte gör.EU:n on voitettava kilpailu riippumatta siitä, mitä ystävämme tekevät tai eivät tee. Det är inte en tävling och inte en kapplöpning och jag accepterar inte den kritiken.Kyseessä ei ole kilpailu eikä kilpajuoksu, enkä hyväksy tätä arvostelua. Vi kan vänta oss en hänsynslös kapplöpning - en galenskap av samma omfattning som 1800-talets guldrusch.Odotettavissa on armoton kilpailu - 1800-luvun kultarynnäkön kaltainen hullutus.

Sanan kilpailu määritelmät

  • talousyksiköiden, kulutustalouksien ja yritysten tavaroiden ja palvelujen vaihtoon liittyvä kamppailu markkinoista ja saavutettavasta taloudellisesta tuloksesta; hinnanmuodostuksen tekijä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja