BlogitTietovisatReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan poikkeus käännös suomi-ruotsi

  • undantagettEuropeiska unionen är inget undantag.Euroopan unioni ei ole tässä mielessä poikkeus. Men det måste vara ett undantag.Tämän pitäisi kuitenkin olla poikkeus. Mellanöstern har inte varit något undantag.Lähi-itä ei ole ollut mikään poikkeus.
  • avvikelseenJag anser att denna avvikelse måste rättas till.Mielestäni tämä poikkeus on korjattava. Den strider mot den fria rörligheten för arbetstagare och kan endast tillämpas om det görs en avvikelse från EU-fördraget, och vi befinner oss långt bort från detta handlingssätt.Se on ristiriidassa työntekijöiden vapaan liikkumisen kanssa, ja sitä voidaan käyttää vain, jos tehdään poikkeus Euroopan unionista tehtyyn sopimukseen. Olemme siitä kaukana.
  • anomalienJag hoppas att denna ”obefogade anomali” snart kommer att rättas till.Luotan siihen, että tämä "perusteeton poikkeus" oikaistaan pikaisesti. Hela Europa vet att i hans person samlas en anomali som är unik i världen.Koko Eurooppa tietää, että hän on muualla maailmassa tuntematon poikkeus. Och ändå har vi denna anomali som jag inte tror finns i andra medlemsstater.Kuitenkin on olemassa tämä poikkeus, jota ei mielestäni esiinny muissa jäsenvaltioissa.

Sanan poikkeus määritelmät

  • säännöstä tai määräyksestä tehty erivapaus tai poikkeava menettely; tavanomaisesta poikkeava seikka

Esimerkit

  • Kirjastojärjestöt vaativat kirjastoille poikkeuksia tekijänoikeuslainsäädäntöön.
  • Juhlapyhät aiheuttavat poikkeuksia aukioloaikoihin.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja