ReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan puheenvuoro käännös suomi-ruotsi

  • ordett
    Ordet går till Haarder för en ordningsfråga.Herra Haarderilla on puheenvuoro menettelyä koskevaa esitystä varten. Jag överlämnar ordet till Maes för en ordningsfråga.Jäsen Maesilla on puheenvuoro menettelyä koskevaa esitystä varten. Låt oss se om Katiforis inlägg verkligen är en ordningsfråga .Katsotaanpas, onko jäsen Katiforisin puheenvuoro varsinainen menettelyä koskeva puheenvuoro.
  • anförande
    Hannes Swobodas anförande om Turkietfrågan var klokt.Swobodan Turkkia käsittelevä puheenvuoro oli viisas. Enligt arbetsordningen ska det vara ett anförande för och ett emot förslaget.Työjärjestyksen mukaisesti esityksen puolesta käytetään yksi puheenvuoro ja sitä vastaan yksi puheenvuoro. Herr talman! Mitt anförande är i själva verket en bön till administrationen, precis på samma sätt som min kollega.Arvoisa puhemies, puheenvuoroni on itse asiassa työjärjestyspuheenvuoro juuri samassa mielessä kuin kolleganikin puheenvuoro.
  • ordetJag lämnar nu ordet till Santer.Santerilla on nyt puheenvuoro. Ordet är ditt, Barry Madlener.Barry Madlener, teillä on puheenvuoro. Herr Mayol i Raynal har ordet.Jäsen Mayol i Raynalilla on puheenvuoro.

Sanan puheenvuoro määritelmät

Esimerkit

  • Puheenvuoro pyydetään kokouksessa kättä nostamalla ja ne myönnetään pyytämisjärjestyksessä.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja