TV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan puolet käännös suomi-ruotsi

 • hälften
  Kvinnorna utgör hälften av det nya Europa, och det är absolut grundläggande att denna hälft är delaktig i utformningen av ramen för det vidare samarbetet och dess innehåll.Naisia on puolet uuden Euroopan väestöstä, ja on aivan olennaista, että he ovat myös mukana päättämässä tulevan yhteistyön perustasta ja sisällöstä.
 • hälften
  Hälften av medlemsstaterna, hälften när det gäller omfattningen, använder kärnkraft.Puolet jäsenvaltioista, siis puolet laajuudessa mitattuna, käyttää ydinenergiaa. Av de 210 odlade fälten var hälften genmodifierade och hälften konventionella.Yhteensä 210 viljelykasvista puolet oli muuntogeenisiä ja puolet tavanomaisia kasveja. Det paket som vi kommer med är inte ens hälften så stort.Meidän pakettimme on alle puolet siitä.
 • halvaen
  Men detta är bara halva problemet.Tämä on kuitenkin vain puolet ongelmasta. Halva mänskligheten räknar med det ...Puolet ihmiskunnasta luottaa siihen... Det är 2005, och halva tiden har gått.Vuosi on 2005, ajanjaksosta on kulunut puolet.
 • halvleken
  Laget spelade bra i den första halvleken men desto sämre i den andra.
 • planhalvaen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja