ViihdeReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan summa käännös suomi-ruotsi

  • summaen
    2,7 miljarder euro är givetvis en mycket stor summa.2,7 miljardia euroa on tietenkin todella suuri summa. Det är en orimligt hög summa och så får det inte vara.Se on kohtuuttoman suuri summa, eikä sen tuhlaamista voida hyväksyä. Detta är en enorm summa pengar.Tämäkin on suunnaton summa rahaa.
  • beloppett
    Jag vill informera er om att det belopp som avsätts ofta överstiger det belopp som faktiskt spenderats.Voin kertoa teille, että myönnetty summa on toisinaan suurempi kuin todellisuudessa käytetty summa. Det är ändå ett betydande belopp.Summa on joka tapauksessa merkittävä. Det är ett enormt belopp, och att utnyttja det rätt är en kolossal utmaning.Tämä on valtava summa, ja sen käyttäminen oikein on suuri haaste.
  • siffraen
    Jag tror att den siffra som vi har föreslagit från budgeten är en ansvarsfull siffra: jag tror att det är en seriös siffra.Talousarviosta ehdottamamme summa kuvastaa mielestäni hyvin vastuuta, ja se on mielestäni hyvin vakavasti otettava summa. De drabbades uppenbart av en förlust - en siffra på 2 miljarder nämndes.Ne selvästi kärsivät tappioita - kahden miljardin suuruinen summa on mainittu. Denna siffra är inte fastställd, men den återspeglar den behovsbedömning som vi hittills har gjort.Tämä summa ei ole kiinteä, mutta se heijastaa sitä tarvekartoitusta, jonka me olemme toistaiseksi tehneet.

Sanan summa määritelmät

  • suomalainen sukunimi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja