ViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan belopp käännös ruotsi-suomi

  • itseisarvoRahalla voidaan katsoa olevan välinearvo, koska sillä yleensä tavoitellaan ruokaa, jolla on itseisarvo.Rahanjako maailmanparantamisen hengessä on punavihreälle hallitukselle itseisarvo, maksajilta ei kysytä mitään. (Sanna Antikainen, suomenuutiset.fi
  • summaVoin kertoa teille, että myönnetty summa on toisinaan suurempi kuin todellisuudessa käytetty summa. Jag vill informera er om att det belopp som avsätts ofta överstiger det belopp som faktiskt spenderats.Summa on joka tapauksessa merkittävä. Det är ändå ett betydande belopp.Tämä on valtava summa, ja sen käyttäminen oikein on suuri haaste. Det är ett enormt belopp, och att utnyttja det rätt är en kolossal utmaning.
  • määräVähennetäänkö sama määrä yhteenkuuluvuuden edistämisen määrärahoista? Kommer detta belopp att dras av från sammanhållningsrubriken?Kokonaissummaan nähden se on hyvin pieni määrä. Med tanke på det totala beloppet är det ett mycket magert belopp.Lisäksi määrä kasvaa vuosittain. Dessutom ökar detta belopp varje år.
  • moduli
  • rahamääräKyseinen pieni rahamäärä tarvitaan siten kipeästi työmme jatkamiseen. Vi är alltså i desperat behov av detta lilla belopp för att kunna utföra vårt arbete.Se merkitsee sitä, että tiettyyn politiikkaan osoitettu rahamäärä voidaan käyttää vain kyseiseen politiikkaan. Detta innebär att ett belopp som tilldelas en särskild politik endast kan användas för denna politik.Jos rahamäärä ei ole oikea, on aivan oikein perustaa tutkintavaliokunta. Om det inte är rätt belopp så är det inte mer än rätt att vi har den här undersökningskommittén.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja