HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitTietovisat

Sanan tällainen käännös suomi-ruotsi

 • denen
  Detta är den utmaning vi står inför.Tällainen haaste meillä on edessämme. Vi vill att ni skall ha den friheten.Haluamme, että teillä on tällainen vapaus. Hur skall den processen se ut?Miltä tällainen prosessi näyttää?
 • dennaen
  Denna kompromiss, denna propaganda, detta svek är både en lögn och en skandal.Tällainen kompromissi, tällainen silmänlume, tällainen pettymys on sekä valheellinen että skandaalimainen. Denna politik måste få ett slut.Tällainen politiikka on kumottava. Denna rationalisering är välkommen.Tällainen rationalisointi on suotavaa.
 • dylik
  En dylik systematisk uppföljning är nödvändig.Tällainen systemaattinen seuranta on välttämätöntä. En dylik extrapolering kan bara bli möjlig under vissa förhållanden.Tällainen kokeilu olisi mahdollista vain tietyin ehdoin. En dylik uttänjning drabbar inte bara handeln, utan framför allt och i första hand konsumenterna själva.Tällainen pidentäminen ei koske pelkästään kauppaa, vaan ennen kaikkea ja ensi sijassa itse kuluttajia.
 • sådan
  En sådan process måste ske på lång sikt.Tällainen kehitys kestää kauan. En sådan strategi är inte längre lämplig.Tällainen strategia ei ole enää asianmukainen. Sådan användning av skattemedel är olaglig i Storbritannien.Tällainen käyttötarkoitus on lainvastainen Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
 • sådan här
  Har ni någon aning om hur många jobb en sådan här lag skulle tillintetgöra?Onko teillä mitään käsitystä siitä, miten monta työpaikkaa tällainen säädös tuhoaisi? Vad händer om bara EU har en sådan här skatt?Mitä tapahtuisi, jos vain EU:lla olisi tällainen vero?

Sanan tällainen määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja