TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan tasapaino käännös suomi-ruotsi

  • jämvikten
    Fördraget skapar en jämvikt, och denna jämvikt måste respekteras.Perussopimuksella saadaan aikaan tasapaino, ja tuota tasapainoa on kunnioitettava. Europeiska unionens institutionella jämvikt (Euroopan unionin institutionaalinen tasapaino ( Kommissionen måste återupprätta denna jämvikt.Komission on palautettava tasapaino.
  • balansen
    Det är den transatlantiska balansen.Se on transatlanttinen tasapaino. Vi måste därför skapa en viss balans.Siksi meidän on saavutettava jonkinlainen tasapaino. Man måste hela tiden behålla denna balans.Tämä tasapaino on säilytettävä koko ajan.
  • jämviktslägeen
    Jag måste också betona hur nödvändiga de är, i första hand för att bevara och konsolidera stabiliteten i en region som är hårt drabbad och befinner sig i ett ömtåligt jämviktsläge.Minun on myös painotettava niiden välttämättömyyttä ensisijaisesti tekijänä, joka säilyttää vakauden ja vahvistaa sitä alueella, joka on kärsinyt paljon ja jonka tasapaino järkkyy herkästi. En plan pendel rör sig ständigt fram och tillbaka kring jämviktsläget.

Sanan tasapaino määritelmät

  • se, että jokin pysyy pystyssä tai paikoillaan; vaikuttavat erisuuntaiset voimat ovat yhtä suuret; menot ja tulot yhtä suuret

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja