VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihdeBlogit

Sanan uutinen käännös suomi-ruotsi

 • notisJag såg att de skrivit en liten notis om händelsen.
 • nyheten
  Detta tror jag är en god nyhet för oss alla.Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. Denna minskning är uppmuntrande nyheter.Tämä vähentyminen on rohkaiseva uutinen. Det är goda nyheter för skattebetalarna.Veronmaksajalle tämä on hyvä uutinen.
 • nyheterDenna minskning är uppmuntrande nyheter.Tämä vähentyminen on rohkaiseva uutinen. Det är goda nyheter för skattebetalarna.Veronmaksajalle tämä on hyvä uutinen. Detta bör vara välkomna nyheter för er.Tämä on hyvin iloinen uutinen teille.
 • budskapett
  Jag anser att det är ett positivt budskap till medborgarna, att något sådant är möjligt i ett demokratiskt system, att en organisation inte slipper undan det den har ställt till med.Uskon, että se on kansalaisille hyvä uutinen, kun tämä on mahdollista sellaisessa demokraattisessa järjestelmässä ja kun koneisto ei pääse pälkähästä, jos se on aiheuttanut vahinkoa. Pelle uppfattade budskapet så att Gud kan ge oss trygghet, om vi underkastar oss Guds vilja.
 • tidender

Sanan uutinen määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja