HoroskooppiTietovisatViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan budskap käännös ruotsi-suomi

  • viestiTämä on erittäin oikea-aikainen viesti. Det är ett budskap som kommer mycket lägligt.Meidän on lähetettävä selkeä viesti. Vi måste sända ett tydligt budskap.Se on erittäin voimakas viesti. Det är ett oerhört kraftfullt budskap.
  • sanaKysymys, joka nyt esitetään, kuuluu: muuttuuko esittelijän viesti, jos 2 artiklasta poistetaan sana "territoriaalinen" ? Frågan är nu om vi genom att i artikel 2 avlägsna ordet " territoriell" har ändrat föredragandens budskap eller ej?
  • sanomaMeillä täytyy olla kunnianhimoinen sanoma. Vi måste ha ett ambitiöst budskap.Tämä on se sanoma, jota EU:n täytyy puolustaa. Det är detta budskap som EU måste kämpa för.Vaalitulosten sanoma on selvä. Valresultatet ger oss ett tydligt budskap.
  • uutinenUskon, että se on kansalaisille hyvä uutinen, kun tämä on mahdollista sellaisessa demokraattisessa järjestelmässä ja kun koneisto ei pääse pälkähästä, jos se on aiheuttanut vahinkoa. Jag anser att det är ett positivt budskap till medborgarna, att något sådant är möjligt i ett demokratiskt system, att en organisation inte slipper undan det den har ställt till med.

Esimerkit

  • Pelle uppfattade budskapet så att Gud kan ge oss trygghet, om vi underkastar oss Guds vilja.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja