ReseptitVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan budskap käännös ruotsi-suomi

 • viesti
  Viesti Kreikalle osoitettavasta yhteisvastuusta ei ole viesti Kreikalle, se on viesti EU:lle ja eurooppalaisille. Budskapet om solidaritet med Grekland är inte ett budskap till Grekland, utan ett budskap till EU och européerna.Egyptin viesti on osoitettu koko arabimaailmalle. Egyptens budskap är ett budskap för hela arabvärlden.Tämä on esittelijän, jäsen Ashworthin, viesti, ja se on hyvä ja oikeanlainen viesti. Det är det budskap som föredraganden, Richard Ashworth, framför, och det är ett gott och riktigt budskap.
 • sana
  Kysymys, joka nyt esitetään, kuuluu: muuttuuko esittelijän viesti, jos 2 artiklasta poistetaan sana "territoriaalinen" ? Frågan är nu om vi genom att i artikel 2 avlägsna ordet " territoriell" har ändrat föredragandens budskap eller ej?
 • sanoma
  Meillä täytyy olla kunnianhimoinen sanoma. Vi måste ha ett ambitiöst budskap.Tämä on se sanoma, jota EU:n täytyy puolustaa. Det är detta budskap som EU måste kämpa för.Vaalitulosten sanoma on selvä. Valresultatet ger oss ett tydligt budskap.
 • uutinen
  Uskon, että se on kansalaisille hyvä uutinen, kun tämä on mahdollista sellaisessa demokraattisessa järjestelmässä ja kun koneisto ei pääse pälkähästä, jos se on aiheuttanut vahinkoa. Jag anser att det är ett positivt budskap till medborgarna, att något sådant är möjligt i ett demokratiskt system, att en organisation inte slipper undan det den har ställt till med.

Esimerkit

 • Pelle uppfattade budskapet så att Gud kan ge oss trygghet, om vi underkastar oss Guds vilja.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja