ViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan vaarallinen käännös suomi-ruotsi

 • farlig
  Denna metod skulle vara mycket farlig.Tällainen menettely olisi hyvin vaarallinen. Det tycker jag är en farlig utveckling.Mielestäni tämä on vaarallinen kehityssuunta. Men en gammal båt är en farlig båt.Vanha alus on kuitenkin vaarallinen.
 • riskabelSedan blir det allvarligt: ”Vi är övertygade om att den situation som vi beskriver är riskabel.”Sitten siinä todetaan vakavasti: "Olemme vakuuttuneita siitä, että kuvaamamme tilanne on vaarallinen." Batterier utgör en särskilt riskabel kategori av kommunalt avfall eftersom många av komponenterna har en negativ inverkan på både miljö och människors hälsa.Paristot ovat erityisen vaarallinen yhdyskuntajätteen muoto, koska monilla niiden osilla on haitallista vaikutusta sekä ympäristöön että ihmisten terveyteen.
 • farligt
  Detta är oacceptabelt. Om ett ämne är farligt är det farligt.Tätä on mahdotonta hyväksyä: jos aine on vaarallinen, se on vaarallinen. Därför är ändringsförslag 52 farligt.Tarkistus 52 on sen tähden vaarallinen. Detta är ett ytterst farligt budskap.Tämä on erittäin vaarallinen viesti.
 • prekärEn prekär situation.Föreningen har hamnat i en prekär ekonomisk sits.
 • riskfylldSom vi redan har hört är den emellertid ytterst riskfylld.Kuten olemme kuulleet, se on kuitenkin äärimmäisen vaarallinen. Syftet är klart: den utgör ett antidot mot en påtagligt riskfylld situation.Sen tarkoitus on selvä: sillä korjataan jokin huomattavan vaarallinen tilanne. Vi anser därför att en hänvisning till tillämpningen av principen ”förorenaren betalar” är riskfylld.Siksi katsomme, että viittaus "saastuttaja maksaa" -periaatteeseen on vaarallinen.

Sanan vaarallinen määritelmät

 • sellainen missä joku tai jokin on vaaralle altistuneena tai joka tahi mikä aiheuttaa vaaraa; vaaralle altistava; vaaraa aiheuttava

Esimerkit

 • Tiessä on vaarallinen mutka.
 • Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja