TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiReseptit

Sanan yhtiö käännös suomi-ruotsi

  • bolagett
    Är Crown Resources ett ryskt bolag?Onko Crown Resources venäläinen yhtiö? – Som bolag hade Equitable Life finansiella problem under en lång tid.Equitable Life -yhtiö oli taloudellisissa vaikeuksissa jo pitkään. Det verkar också som om samma bolag än idag spelar en viktig roll vid de olika fraktionsledarnas sida.Näyttää myös siltä, että sama yhtiö näyttelee vielä roolia tänään yhdessä puolueryhmien eri johtajien kanssa.
  • företagett
    Ett av dessa företag är Halliburton, som tillhör vicepresident Dick Cheney.Yksi tällainen yhtiö on varapresidentti Cheneyn yhtiö Halliburton. Detta företag har också stora svårigheter.Myös tämä yhtiö on vakavissa vaikeuksissa. Företag som inte gör det borde inte vara berättigade till stöd.Jos joku yhtiö ei niin tee, se ei yksinkertaisesti ole oikeutettu saamaan tukea.
  • kompani
  • verksamheten
    Det tog inte mindre än sju år i olika domstolar att stoppa företaget i Barcelona, bara för att det genast skulle återuppta sin verksamhet i Valencia.Kesti todellakin seitsemän vuotta, ennen kuin yhtiö saatiin suljettua oikeusteitse Barcelonassa, minkä jälkeen se aloitti välittömästi kaupanteon uudelleen Valenciassa. Detta sker samtidigt som det multinationella bolagets verksamhet i Portugal går med vinst och den sammanlagda vinsten uppgår till miljontals euro.Samanaikaisesti tämä monikansallinen yhtiö teki voittoa Portugalin toiminnoillaan ja ylsi yhteensä miljoonien eurojen voittoihin. Det statsägda franska oljebolaget TOTAL har verkat i Burma i många år och det har förekommit anklagelser om att det använt sig av tvångsarbetare, däribland barnarbetare, i sin verksamhet.Ranskan valtion omistama öljy-yhtiö TOTAL on toiminut Burmassa monta vuotta, ja on esitetty väitteitä, että se on käyttänyt työssään pakkotyövoimaa, mukaan lukien lapsityövoimaa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja