ViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan ympäristö käännös suomi-ruotsi

 • miljöen
  Sysselsättning, brottslighet och miljö.Työpaikat, rikollisuus ja ympäristö. Sammanhållningspolitik och miljöYhteenkuuluvuuspolitiikka ja ympäristö Miljö, säkerhet och utrikespolitikYmpäristö, turvallisuus ja ulkoasiat
 • omgivningen”En vacker omgivning skapar vackra sinnen.Kaunis ympäristö johtaa kauniisiin sieluihin. ”En vacker omgivning skapar vackra sinnen"Kaunis ympäristö johtaa kauniisiin sieluihin. Man är inte sällan ensam i bilen i en främmande omgivning.Myös turvallisuus on tärkeää. Taksissa ollaan usein yksin ja ympäristö voi olla tuntematon.
 • naturen
  Naturen och miljön är de främsta förlorarna i den nuvarande texten.Luonto ja ympäristö ovat tässä tekstissä suurimpia häviäjiä. För att begränsa kostnaderna bortses ofta från natur- och miljöintressen.Kustannusten pitämiseksi kurissa ympäristö- ja maisema-arvot jätetään usein huomiotta. Om ekonomi och miljö kämpar om att få företräde, så måste natur och miljö få prioritet.Jos yhtäältä talous ja toisaalta ympäristö taistelevat etusijasta, luonto ja ympäristö on asetettava etusijalle.
 • bakgrundenFörresten tycks även förordning 2078 ha tillkommit mot bakgrund av inte endast miljö- och naturkriterier, men även av ett socialt behov.Muuten, asetus 2078 ei vaikuta syntyneen vain ympäristö- ja luontokriteerien inspiroimana, vaan myös sosiaalisesta välttämättömyydestä.
 • ekosystemettDet är verkligen viktigt att bevara naturtillgångar, men i små ekosystem är miljön, bosättningar och kulturarv helt och hållet förbundna med varandra.Luonnon suojeleminen on erittäin tärkeää, mutta pienissä ekosysteemeissä ympäristö, ihmisasutus ja kulttuuriperintö ovat kaikki erottamattomassa yhteydessä toisiinsa. I detta resurseffektiva Europa tycks miljön ha blivit tämligen bortglömd, emedan luft, vatten, mark och även ekosystem också är resurser.Resurssitehokkaan Euroopan yhteydessä ympäristö vaikuttaa jokseenkin unohdetun, sillä ilma, vesi, maa ja myös ekosysteemit ovat nekin resursseja.
 • grannskapett
 • kvarterett
 • omgivande
 • områdeett
  Europa vann emellertid en seger när det gäller miljön och det sociala området.Eurooppa veti kuitenkin voiton ympäristö- ja sosiaaliasioissa. Miljön är uppenbarligen det område där vi får flest klagomål från EU-medborgarna.Ympäristö on tietysti tärkein alue, jota Euroopan unionin kansalaisten meille tulevat valitukset käsittelevät. Detta förefaller mig vara det ideologiska område som hela debatten, även den kring K9, kretsar kring.Minusta tämä on myös koko K.9 artiklaa koskevan keskustelun aatteellinen ympäristö.
 • trakten

Sanan ympäristö määritelmät

Esimerkit

 • työpaikan painostava ympäristö
 • Helsingin ympäristö.
 • Pisteen A välitön ympäristö.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja