TietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan alkaa käännös suomi-saksa

 • beginnen
  Ich glaube, Johannesburg muss hier beginnen. Mielestäni Johannesburgin täytyy alkaa täältä. Vielleicht wird die Kommission beginnen, innovativer zu denken. Ehkä komissio alkaa ajatella innovatiivisesti. Ich hoffe, dass dieser Prozess bald beginnen wird. Toivon, että tämä prosessi alkaa pian.
 • anfangen
  Wir hätten mit dieser Arbeit schon heute Morgen anfangen sollen. Meidän olisi jo tänä aamuna pitänyt alkaa työ sen osalta. Dieses Parlament selbst muß damit anfangen, seine Debatten ernstzunehmen. Parlamentin itsensä täytyy alkaa suhtautua vakavasti omiin keskusteluihinsa. Ich finde daher, daß wir anfangen sollten, differenzierende Elemente einzubeziehen. Sen vuoksi minusta tuntuu, että meidän pitäisi alkaa ottaa käytäntöön erottelevia elementtejä.
 • starten
  Ohne Abstimmung im Parlament können die Finanzprotokolle nämlich nicht starten. Ilman parlamentin lupaa rahoituspöytäkirjan käsittely ei voi kuitenkaan alkaa. Ich hoffe, dass dies bis Monatsende geschehen wird, so dass das Ganze im Juni starten kann. Toivon, että se tehdään kuun loppuun mennessä, jotta kaikki voi alkaa kesäkuussa. Ich freue mich, dass Hera und Nautilus als Aktionen bereits angelaufen sind und dass auch Poseidon in den nächsten Tagen starten wird. Olen ilahtunut, että Hera- ja Nautilus-operaatiot ovat jo alkaneet ja että Poseidon alkaa muutaman päivän kuluttua.
 • anheben
  Ein Staat kann seine Steuern nur auf ein bestimmtes Niveau anheben, bevor das Geld ins Ausland fließt und die Einnahmen schwinden. Valtio voi korottaa verojaan vain tiettyyn rajaan asti, kunnes raha alkaa virrata ulkomaille ja verotulot vähenevät.
 • entspringen

Sanan alkaa määritelmät

Esimerkit

 • Vuosi alkoi juhlatunnelmissa.
 • Työ alkaa kahdeksalta ja loppuu neljältä.
 • Hän alkoi huutaa kuin sumusireeni. (nykykielessä myös: alkoi huutamaanSTT. (5.2.2014). [http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020518011299_uu.shtml "Kielitoimisto taipui: Tämä ei ole enää virhe"]. Iltalehti. Viitattu 5.2.2014.
 • Hän alkaa tehdä projektia ensiviikolla. (nykykielessä myös: alkaa tekemään
 • Alakko nää mua?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja