BlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisat

Sanan elanto käännös suomi-saksa

  • Lebensunterhaltder
    Der Lebensunterhalt vieler Produzenten in den Entwicklungsländern, aber auch in Europa, hängt davon ab. Monien tuottajien elanto kehitysmaissa, mutta myös Euroopassa, on siitä riippuvainen. Unsere kleinen Küstengemeinden verfügen über eine lange Geschichte; Generationen von Familien haben dort ihren Lebensunterhalt mit der Fischerei bestritten. Skotlannin pienten rannikkoyhteisöjen historia ulottuu kauas, ja kalastuksesta on saatu elanto useiden sukupolvien ajan. Dann nämlich, wenn es um reale Unternehmen und die Arbeitsplätze realer Menschen geht, den Lebensunterhalt realer Familien und den realen Klimawandel. Silloin ovat kyseessä oikeat yritykset ja oikeiden ihmisten työpaikat, oikeiden perheiden elanto ja todellinen ilmastomuutos.
  • Auskommendas
  • Lebensgrundlagedie
    Vor allem haben wir als Europäische Union und insbesondere als Italien Mühe, ihnen eine Lebensgrundlage zu bieten. Ennen kaikkea Euroopan unionilla ja erityisesti Italialla on täysi työ tarjota heille elanto.

Sanan elanto määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja