ReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan jatkua käännös suomi-englanti

 • continue
  us
  This cannot and must not continue. Tilanne ei voi jatkua, eikä se saa jatkua näin. This situation cannot continue. Tilanne ei voi jatkua tällaisena. It is set to continue - and why? Sopimuksen on määrä jatkua - miksi?
 • extendThe desert extended for miles in all directions.to extend sympathy to the sufferingto extend credit to a valued customer
 • go onThat could go on indefinitely. Tämä voisi jatkua loputtomiin. That cannot go on indefinitely. Näin ei voi jatkua loputtomiin. The integration of the EU must go on. EU:n yhdentymisen täytyy jatkua.
 • last
  us
  However, how long can this situation last? Kuinka pitkään tämä tilanne voi jatkua? The cease-fire of 25 May did not last long. Toukokuun 25. päivän tulitauko ei saanut jatkua kauan. But for how long can this unprecedented situation last? Mutta kuinka kauan tämä ennennäkemätön tilanne voi jatkua?
 • pass
  us
  This lack of information cannot be allowed to continue and President Idriss Deby must pass on the information that he has. Tällainen tietokatkos ei voi enää jatkua, ja presidentti Idriss Débyn on välitettävä kaikki hallussaan olevat tiedot eteenpäin. They passed from room to roomYou will pass a house on your right
 • run
  us
  The programmes, however, should start running again. Mutta ohjelmien on määrä jatkua. The Ministers agreed to let the discussion run for at least another year. Ministerit sopivat, että keskustelut voivat jatkua vielä ainakin vuoden. That was announced at the beginning of this year and was intended to run throughout 2005 and 2006. Ilmoitus annettiin tämän vuoden alussa, ja avun oli määrä jatkua vuosien 2005 ja 2006 ajan.
 • stretch
  us
  After all, the present position cannot remain as it is for decades at a stretch, and we cannot go sliding, without any sort of forward planning, into a future that will be with us very soon. Nykyinen tilanne ei nimittäin voi jatkua ennallaan vuosikymmeniä, emmekä voi vain jäädä odottamaan tulevaisuutta välinpitämättöminä ilman mitään ennakkosuunnitelmia. I stretched the rubber band until it almost brokeThe rubber band stretched almost to the breaking point

Sanan jatkua määritelmät

 • saada jatkoa
 • kulkea määräämättömästi eteenpäin

Esimerkit

 • Ohjelma jatkuu mainosten jälkeen.
 • Aarnimetsä jatkuu horisonttiin asti.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja