VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisat

Sanan joki käännös suomi-saksa

  • Flussder
    Weiterhin besteht die Gefahr einer Verseuchung des bedeutendsten Flusses der Ukraine, des Dnjepr. Vieläkin on olemassa riski, että Ukrainan tärkein joki, Dnepr, saastuu. Die Donaustrategie beweist, dass die Donau tatsächlich ein supranationaler Fluss ist. Tonavan strategia on osoitus siitä, että Tonava on tosiaan ylikansallinen joki. Vergessen wir nicht: Die Donau ist ja mit Abstand der internationalste Fluss der Welt. Älkäämme unohtako, että Tonava on maailman ylivoimaisesti kansainvälisin joki.
  • StromderViele kleine Bäche werden später zu einem großen Strom. Pienistä puroista syntyy iso joki. Wir alle wissen, dass Politik kein langer ruhiger Fluss ist, sondern dass sie manchmal auch ein wilder Strom sein kann. Me kaikki tiedämme, ettei politiikka ole pitkä tyyni joki, vaan toisinaan se voi olla myös raivoisa virta. Der Zirkus kommt einem kulturellen Strom gleich, der die Länder durchströmt und die Grenzen von Zeit, Raum und Alter überwindet. Sirkus on kulttuurin joki, joka virtaa maiden halki ja ylittää ajan, tilan ja iän rajat.
  • Bachder

Sanan joki määritelmät

  • eräs sukunimi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja