VaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan muoto käännös suomi-saksa

 • FormdieAuch das ist eine Form des Wettbewerbs. Sekin on yksi kilpailun muoto. Das ist eine Form der Konfliktverhütung. Tämä on yksi konfliktien ehkäisyn muoto. Ich kenne noch nicht die genaue Form. En tiedä vielä, mikä on lopullinen muoto.
 • FormatdasDie Kommission kann diese Teile der Änderungsvorschläge 28 und 38 nicht akzeptieren, weil das genaue Format dem Entwurf in Anlage 4 beigefügt ist. Komissio ei voi hyväksyä tätä asiaa käsitteleviä osia tarkistuksista 28 ja 29, koska tyydyttävä muoto on esitetty jo ehdotuksen liitteessä 4. Der Bericht überzeugt durch sein Format, durch seine Klarheit und durch seine Fülle an wertvollen Informationen. Kertomuksen muoto, selkeys ja sen sisältämien hyödyllisten tietojen runsaus tekevät siitä vakuuttavan. Festlegung seitens der Kommission eines detaillierteren und verbindlich vorgeschriebenen Formats, aus dem Struktur, Form und Inhalt der zu liefernden Informationen genau hervorgehen; komissio määrittää yksityiskohtaisemman ja preskriptiivisemmän mallin, jossa täsmennetään annettavien tietojen rakenne, muoto ja sisältö;
 • Figurdie
 • formAuch das ist eine Form des Wettbewerbs. Sekin on yksi kilpailun muoto. Das ist eine Form der Konfliktverhütung. Tämä on yksi konfliktien ehkäisyn muoto. Ich kenne noch nicht die genaue Form. En tiedä vielä, mikä on lopullinen muoto.
 • GestaltdieWir müssen den Übergang zu einer CO2-armen Wirtschaft vollziehen und dieser Gestalt verleihen. Meidän on siirryttävä vähän CO2-päästöjä tuottavaan talouteen sekä annettava sille muoto. Jetzt nehmen die Ideen, die damals so schnell als verrückt und nicht umsetzbar abgetan wurden, konkrete Gestalt an. Tällä hetkellä näille ajatuksille, jotka tuolloin helposti sivuutettiin hulluina ja epäkäytännöllisinä, ollaan antamassa myönteinen muoto. Der Gemeinsame Referenzrahmen wird eine wichtige rechtliche Entwicklung sein, und wir wissen bis jetzt nicht, welche Gestalt er annehmen wird. Yleinen viitekehys on tärkeä oikeudelliselle kehitykselle, ja me emme vielä tiedä, mikä sen muoto on.
 • Körperder
 • Sprachformdie
 • Sprachvarietätdie
 • Strukturdie
  Die Familie ist und bleibt von großem Wert für die europäischen Bürgerinnen und Bürger, obwohl die Struktur der Familie variiert und sich wandelt. Perhe on ja on aina ollut oleellinen arvo Euroopan kansalaisille, vaikka sen muoto vaihtelee ja on nyt muuttumassa. . – Herr Präsident! Ich möchte die Berichterstatterin zu ihrer Arbeit am Programm PROGRESS, einer neuen und umfassenden Struktur für die soziale Solidarität, beglückwünschen. Arvoisa puhemies, haluan onnitella esittelijää hänen työstään Progress-ohjelmassa, joka on uusi ja kokonaisvaltainen sosiaalisen yhteisvastuun muoto. Leider bleiben jedoch die Rechtsform und die Struktur des Fonds undeutlich, wie auch die Frage unbeantwortet bleibt, welche Finanzierungsprojekte er anbieten wird. Valitettavasti rahaston oikeudellinen muoto ja rakenne ovat edelleen epäselviä, samoin kuin kysymys siitä, millaisten rahoitushankkeiden toteuttamisen se mahdollistaa.
 • Varietätdie

Sanan muoto määritelmät

Esimerkit

 • Teksti on tallennettu Wordin muodossa.
 • Se on eräs urheilun muoto.
 • Ne pystyvät muuttamaan muotoaan.
 • Ryhmän avojärjestyksen muodot toteutetaan käskyn mukaisesti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja