ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan nimi käännös suomi-saksa

  • NamederIn diesem Sinne ist der Name schlecht gewählt. Tässä mielessä sen nimi on huono. Der Name eines Landes darf kein Hindernis sein! Maan nimi ei saa olla mikään este! Auf dem einen Lebenslauf stand ein ausländisch klingender Name und auf dem anderen ein typisch französischer Name. Toisessa oli ulkomaalaiselta kuulostava nimi ja toisessa tyypillisesti ranskalainen nimi.
  • Rufder
  • TitelderAllein der Titel des Berichts ist bereits eine Lüge. Jo mietinnön nimi itsessään on harhaanjohtava. Allein schon der Titel des Entschließungsantrags ist irreführend und tendenziös. Jopa päätöslauselman nimi on harhaanjohtava ja puolueellinen. Der Titel dieses Programms spricht für sich. Ohjelman nimi on hyvin kuvaava.

Sanan nimi määritelmät

  • käsitteen pelkistetty verbaalinen kuvaus, sovittu nimitys. Nimet luokitellaan nimisanoihin eli substantiiveihin ja luonteensa mukaisesti siellä alaryhmiin
  • tietyn kielen merkki, merkkiryhmä tai muu ilmaus, joka yksikäsitteisesti merkitsee jotakin oliota, asiaa tai muuta objektia

Esimerkit

  • Nimi viittaa johonkin tiettyyn henkilöön, paikkaan tai asiaan
  • Hän on saavuttanut nimeä hyvänä leipurina.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja