ReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan onnistua käännös suomi-saksa

 • gelingen
  Wenn wir dies dann gemeinsam tun, müsste es gelingen. Jos toimimme yhdessä, sen pitäisi onnistua. Das darf ihm aber nicht gelingen! Siinä hän ei vain saa onnistua! Diese muss gelingen und wird gelingen, weil sie richtig und sinnvoll ist. Sen pitää onnistua ja se onnistuu, koska se on oikein ja järkevää.
 • geraten
 • behelfen
 • Erfolg habender
  Aber was bedeutet eigentlich "Erfolg haben "? Mitä tarkoittaa "onnistua tehtävässään"? Wenn uns dies nicht gelingt, werden wir auch in anderen Bereichen keinen Erfolg haben. Jos epäonnistumme tässä, emme voi onnistua ylipäänsä missään. Die OSZE-Beobachtermission ist ein Witz und kann keinen Erfolg haben. ETYJin tarkkailutoiminta on vitsi eikä voi onnistua.
 • erfolgreich sein
  Kann seine Strategie jedoch erfolgreich sein? Voiko strategia kuitenkin onnistua? Nur so kann er erfolgreich sein. Ainoastaan näin se voi onnistua. Jeder muss mitwirken, wenn wir erfolgreich sein wollen. Jokaisen täytyy tehdä yhteistyötä, jos haluamme onnistua.
 • gelingen glücken
 • hinbekommen
 • hinkriegen
 • schaffen
  Sie kann es entweder schaffen oder daran zerbrechen. Se voi joko onnistua tai epäonnistua. Denn wenn wir es auf diesem Gebiet nicht schaffen, wie soll es dann auf den anderen gelingen? Sillä jollemme selviä tällä alalla, kuinka voisimme onnistua muilla. Natürlich können wir das nicht allein schaffen, aber die Europäische Union kann eine äußerst bedeutende Rolle spielen. Me emme tietysti voi yksin tässä onnistua, mutta Euroopan unionin rooli voi olla hyvinkin merkittävä.

Sanan onnistua määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja