TietovisatHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan passi käännös suomi-saksa

  • Passder
    Wenn jemand einen Pass besitzt, kann er diesen auch benutzen. Jos henkilöllä on passi, hän voi käyttää sitä. Das Prinzip lautet "eine Person - ein Reisepass". Periaate on "yksi henkilö - yksi passi" -vaatimus. Er ist eine Art Pass, der den Zugang zu allen EU-Märkten ermöglicht. Se on eräänlainen passi, joka sallii tuotteen pääsyn EU:n kaikkien jäsenvaltioiden markkinoille.
  • Reisepassder
    Das Prinzip lautet "eine Person - ein Reisepass". Periaate on "yksi henkilö - yksi passi" -vaatimus. Wussten Sie, dass nur ein Zehntel aller Serben einen Reisepass besitzt? Tiesittekö, että vain joka kymmenennellä serbialaisella on passi? Das Prinzip "eine Person - ein Reisepass" bedeutet, dass jedes Kind aus der EU, das aus dem Schengen-Raum ausreisen soll, einen Reisepass ausgestellt bekommt. Periaate "yksi henkilö - yksi passi" tarkoittaa, että kaikille Schengenin alueen ulkopuolelle matkustaville lapsille myönnetään passi.
  • Passgangder
  • Schafbockder
  • Widderder

Sanan passi määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja