TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan ongelma käännös suomi-viro

 • probleemLogistika on üks suuremaid probleeme. Logistiikka on huomattavan suuri ongelma. See on tõepoolest suur probleem. Se on todellakin suuri ongelma. 2008. aastal ei olnud see probleem. Tämä ei ollut ongelma vuonna 2008.
 • küsimusTeine mureküsimus on siirdehinnad. Toinen ongelma on siirtohinnoittelu. Lubage mul veel kord rõhutada, milles küsimus seisneb. Sallikaa minun tähdentää jälleen kerran, mitä ongelma koskee. Meil on siin tehniline küsimus, mis vajab lahendamist. Käsillä olevaan asiaan liittyy tekninen ongelma, joka meidän täytyy ratkaista.
 • keerukusTeine aspekt, mida rõhutada soovin, on Euroopa eeskirjade maht ja keerukus, mis on samuti probleem, mida paljud kaasparlamendiliikmed juba mainisid. Toinen seikka, jonka haluan ottaa esiin, on EU:n sääntöjen määrä ja monimutkaisuus. Myös tämä ongelma on noussut monissa puheenvuoroissa esiin.
 • kitsikus
 • mureSee on proua Gilli fraktsiooni probleem ja mure. Se on Neena Gillin ryhmän ongelma ja murhe. Nii et kui seoses sotsiaaldemokraatide fraktsiooniga on mingeid probleeme, siis pole see meie mure. Joten jos on olemassa sosialistiseen ryhmään liittyvä ongelma, se ei ole meidän murheemme. See probleem on kogu Euroopa mure ja peab olema Euroopa tasandil lahendatav ning me ei saa teatud riike selle lahendamisel üksi jätta. Ongelma on ja sen on oltava koko Euroopan unionin yhteinen ongelma, eikä sitä voida jättää vain tiettyjen jäsenvaltioiden hoidettavaksi.
 • takistusTeine takistus on Lähis-Ida probleem. Toinen este on Lähi-idän ongelma. Siiski on siinkohal üks probleem, nimelt on rahaliste vahendite puudumine, suurim takistus konventsiooni eesmärkide saavutamises. Asiassa on kuitenkin ongelma: määrärahojen puute on suurin kompastuskivi yleissopimuksen tavoitteiden täyttämiselle. Sellele lisandub veel üks tohutu takistus, milleks on keeleprobleem: kuidas saavad näiteks hispaania ja soome kohtunikud omavahel suhelda, kui need kaks keelt on nii erinevad? Tämän lisäksi toinen suuri ongelma liittyy kieliin: miten esimerkiksi espanjalainen tuomari voi viestiä suomalaisen tuomarin kanssa, kun kielet ovat keskenään niin erilaisia?

Sanan ongelma määritelmät

 • ratkaisua vaativa pulmallinen tilanne tai asia

Esimerkit

 • Minulla on ongelma tämän koneen kanssa. Se ei toimi.
 • Tämä herra aiheuttaa ongelmia.
 • Shakkilehdessä on mielenkiintoisia ongelmia.
 • Tuolla sekopäällä on jotain ongelmia.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja