BlogitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan ally käännös englanti-suomi

 • liittolainen
  Euroopan unioni ei ole sotilaallinen liittolainen. The European Union is not a military ally. Yksikään eurooppalainen liittolainen ei halunnut toimittaa niitä. No European ally was willing to offer them. Se on Euroopan unionin arvokas liittolainen. It is an invaluable ally for the European Union.
 • liittoutua
  Tämä komissio ei voi liittoutua yksipuolisesti neuvoston kanssa, niin kuin sen edeltäjä valitettavasti usein teki. This Commission cannot ally itself with the Council unilaterally, just as its predecessor frequently did, unfortunately. Meidän pitäisi sen sijaan liittoutua Venäjän ja Valko-Venäjän kanssa, jotka tosiasiassa ovat historiallisesti, uskonnoltaan, sotilaalliselta kannalta ja geopoliittisesti eurooppalaisia maita. Instead, we should ally ourselves with Russia and Belarus which are, in fact, historically, religiously, militarily and geopolitically European.
 • liittää
  Possessiivisuffiksi liitetään mahdollisen sijapäätteen jälkeen.Käynnistyksessä /usr-osio liitetään levyjärjestelmään.Liitä mukaan valokuva.
 • tukija
  George W. Bushille Paul Wolfowitz oli uskollinen tukija, kun taas muille hän oli riskialtis henkilö, joka yrittää tuloksetta ajaa takaa vääriä menettelytapoja. To Bush, he was a faithful ally, to others, an accident-prone person who always makes unsuccessful attempts at pursuing the wrong policy.
 • yhdistää
  Pohjois- ja Etelä-Vietnam yhdistettiin.En pysty yhdistämään tätä mihinkään aiempaan kokemaani.Mikä heitä yhdistää?

Sanan ally määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja