BlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan amalgam käännös englanti-suomi

  • amalgaamiKomission kaksi asiantuntijapaneelia arvioivat amalgaamin edelleen turvalliseksi. The Commission's two panels of experts continue to rate amalgam as safe. Hampaiden paikoissa käytettävä amalgaami, jota vapautuu hammaskirurgiassa ja krematorioissa, on merkittävä elohopeapäästöjen lähde. Dental amalgam, which is discharged in the course of dental surgery and from crematoria, is a significant source of mercury emissions. amalgaami jännitystä ja trilleriä
  • elohopeaseos
  • seosKorvaamisperiaate on oletuksista ja epäilyistä koostuva seos, jonka vihreä liike on sekoittanut yleispäteväksi patenttilääkkeeksi. It is an amalgam of assumptions and suspicions fudged together by the green movement as a universal panacea. Savu on ilman kaasujen ja kiinteän aineen partikkeleiden seos.
  • yhdistelmäSuurin ongelma on kuitenkin näkymätön puoli, järjestäytyneen rikollisuuden, terrorismin, huumekaupan ja muiden toimintojen yhdistelmä. The biggest problem, however, is that "dark side" - the amalgamation of organised crime, terrorism, drug trafficking, and other activities. Automalli on tilan ja tyylin yhdistelmä.Maaseutumatkailu ja lähiruoka - maukas yhdistelmä.

Sanan amalgam määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja