TietovisatHoroskooppiBlogitNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan assumed käännös englanti-suomi

 • keksitty
 • oletettu
  Kun on olemassa todellinen tai oletettu ulkoinen vihollinen, asiat ovat suhteellisen yksinkertaisia. If you have a real or assumed external enemy, things are relatively simple. Aivan kuten Škottová totesi, pääosan rahoituksesta on oletettu tulevan rakennerahastoista ja EU-tutkimusohjelmista. Just as Mrs Škottová said, most of the financing is assumed to be coming from the Structural Funds and the EU research programmes. Niin kuin esittelijä Fabra Vallés toteaa, parannusten sijasta esiin on noussut uusia tietoja, jotka näyttävät viittaavan vielä paljon suurempiin taloudellisiin vahinkoihin kuin tähän asti on oletettu. As Mr Fabra Vallés has explained, instead of improvements, we have seen new information come to light which seems to show that the financial damage is far worse than we had hitherto assumed.
 • otaksuttu
 • teko-
 • valheellinen
 • otettu
  Ihmeitä ei ole kuitenkaan nähty; nyt on ainoastaan otettu vastuu kaoottisesta tilanteesta, joka on päässyt kärjistymään 15 vuotta kestäneiden tehottomien tai olemattomien toimien aikana. There have been no miracles, however; responsibility has simply been assumed for a drastic situation that has been consolidated over 15 years of ineffective or non-existent action.
 • teeskennelty
 • vaara
  Vaara vaanii liikenteessä.olla vaarassa

Sanan assumed määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja