TietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan assume käännös englanti-suomi

  • olettaaVoin vain olettaa, että TDI-ryhmä... I can only assume that the TDI group must... Voidaan olettaa, että tämä on kasvava ongelma. We may also assume that this is a growing problem. Voimme siis olettaa, että asian käsittely pitkittyy. We can therefore assume that this issue will be delayed.
  • omaksuaEurooppa voi omaksua strategisen asemansa Afganistanissa vain, jos se ei enää pelkää oman näkemyksensä esittämistä maan tulevaisuudesta. Europe will only be able to assume a strategic role in Afghanistan when it stops being afraid of presenting its own vision for the future of the country. Tarkoitan, ettei Euroopan unionin pidä pelkästään omaksua tuloksiin liittyviä velvoitteita vaan että sen on myös annettava itselleen riittävät resurssit. By that, I mean that the European Union should not only assume obligations in terms of results but also give itself sufficient resources. Olen siksi sitä mieltä, että Eurooppa-neuvoston pitäisi tulevassa Helsingin kokouksessaan tehdä selväksi, millaisen aseman Turkki voi omaksua eurooppalaisessa rakenteessa. I therefore think that, at its forthcoming meeting in Helsinki, the European Council should clarify what place Turkey can assume in the structure of Europe.
  • otaksuaArvoisa komission jäsen, voin vain otaksua teidän tarkoittavan, ettei komissio peruuta ehdotustaan. Commissioner, I can only assume that means you are not withdrawing the text. Kuitenkin voimme varmuudella otaksua, että naudanlihan vientitarve EU:n ulkopuolelle kasvaa räjähdysmäisesti. Nevertheless, we may assume with a degree of certainty that the demand for beef exported outside the EU will rocket. On harhaluulo otaksua, että jos antaa turvapaikanhakijoille vähemmän apua hakemusten tekemisessä, he jotenkin katoavat ja kuluttavat siten vähemmän aikaa ja rahaa. It is a great fallacy to assume that if you give asylum seekers less help in making their claims, they will somehow disappear and cost less time and money.
  • ottaaHän ottaa tehtävän hoitaakseen huomenna. He will assume office tomorrow. En voi ottaa sellaista vastuuta. I cannot assume this responsibility. Toivon, että Kroatia ottaa tästä vastuun. I hope that Croatia will assume this responsibility.
  • uskoaOn erehdys uskoa, että tehokkuus on yhtä kuin ylivaltiollisuus. It is a mistake to assume that effectiveness is the same as supranationality. Mielestäni on harhaluuloa uskoa, että K.9 artikla voisi ratkaista kolmannen pilarin ongelmat. And to assume that Article K.9 can solve the problem of the third pillar certainly is a misconception. Minulla ei ole mitään syytä uskoa, että yhteisön lainsäädäntöä olisi rikottu, ja oletan, että tiedon antamista ja valvontaa koskevia sääntöjä on noudatettu. I have no reason to believe that Community law has been infringed, and I assume that the rules regarding provision of information and supervision have been complied with.

Sanan assume määritelmät

Esimerkit

  • We assume that, as her parents were dentists, she knows quite a bit about dentistry
  • Mr. Jones will assume the position of a lifeguard until a proper replacement is found
  • He assumed an air of indifference

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja