ViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan consolidation käännös englanti-suomi

 • kuntaliitos
 • lujittaminen
  Siihen sisältyy vilpitön suhteiden lujittaminen EU:n toimielinten kesken. It entails the consolidation of relations in good faith between the EU's institutions. Rauhan ja vakauden lujittaminen hyödyttää paitsi Balkanin aluetta myös koko Eurooppaa. The consolidation of peace and stability benefits not only the region but also Europe as a whole. Tämän talousarvion päätavoitteena on vapauteen, turvallisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen perustuvan eurooppalaisen alueen lujittaminen. This budget’s main aim will be the consolidation of the European area of freedom, security and justice.
 • lujitus
 • vahvistaminen
  Julkisen talouden vahvistaminen on välttämätöntä, sillä valtioilla on suuria velkoja. Fiscal consolidation is inevitable because countries accumulated high debts. Kansallisten talousarvioiden vahvistaminen on katsottava merkittäväksi tulevina vuosina. The consolidation of national budgets must be given a significant role over the coming years. Lopuksi totean, että ohjelman vahvistaminen oli tarpeen, jottemme tekisi liiallisia laajentumissitoumuksia. To conclude, consolidation was necessary to avoid overstretching on our enlargement commitments.
 • vahvistus
  Palestiinalaiset tietävät, että Euroopan unioni kannattaa heidän valtionsa ja heidän oikeuksiensa tunnustamista; heidän on kuitenkin saatava vahvistus. The Palestinians know that the European Union is in favour of the consolidation of their State and their rights, but they have no proof of this. rekisteröinnin vahvistusMyynnin vahvistus on sisällöltään ja rakenteeltaan samanlainen kuin tilaus.
 • yhdistäminen
  Yhdistäminen tarkoittaisi, että kestäisi toiset 10 vuotta, ennen kuin oikeusperusta paranisi. Consolidation would mean a further 10 years without an improvement in the legal basis. Näiden eri lausekkeiden yhdistäminen yhdeksi ainoaksi yleiseksi lausekkeeksi on näin ollen selkeää, yksinkertaista ja mutkatonta. Therefore, their consolidation into a single general clause is clear, simple and straightforward. Nykyisten direktiivien yhdistäminen, yhdenmukaistaminen ja ajanmukaistaminen on varmasti merkittävä askel. The consolidation of the previous Directives, and their harmonisation and modernisation, is certainly a very important step.
 • yhteensovittaminen

Sanan consolidation määritelmät

 • The act or process of consolidating, making firm, or uniting; the state of being consolidated
 • The combination of several actions into one

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja